SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ooo to dziwne bo my u mamy nie mamy nowej pralki a ubranie pachnieJa po jakims czasie uzywania musialam wymienic pralke ... pranie smierdzialo ! Do nowej nie daje ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo to dziwne bo my u mamy nie mamy nowej pralki a ubranie pachnieJa po jakims czasie uzywania musialam wymienic pralke ... pranie smierdzialo ! Do nowej nie daje ...
Oby udało się uspokoić..No niestety, ledwo co mnie kontrola szyjki uspokoiła a tu znowu coś [emoji20] teraz próbują ktg zrobić ale ja co chwike wymiotuje i mały tak sie wierci, ze nic z tego nie wychodzi
Ja będę miała w nad toaleta szafkę i tam planuje trzymać cala chemię żeby Lenka nic nie mogła wziąćJa odkąd mam dziecko w domu pozbyłam się kapsułek. To jedna z groźniejszych kolorowych interesujących rzeczy, którą szkrab może sobie włożyć do ust.
No niestety, ledwo co mnie kontrola szyjki uspokoiła a tu znowu coś [emoji20] teraz próbują ktg zrobić ale ja co chwike wymiotuje i mały tak sie wierci, ze nic z tego nie wychodzi
Narazie zdrowi, dzisiaj bratowa ich odebrała ze żłobka i zawiozła do moich rodziców i liczę, że ich to ominieTrzymaj się, oby szybko wyciszyli skurcze i Cię nawodnili! A dzieciaki zdrowe?
u mnie po jakis 2-3 latach uzywania kapsulek a pralka juz pare lat miala jak zaczelam ....Ooo to dziwne bo my u mamy nie mamy nowej pralki a ubranie pachnie![]()
Też poruszylam ten temat na szkole rodzenia bo to moja główna obawa i położna powiedziała, że nie można tak myśleć bo jaśnie tak nastawie to tak będzie więc myslmy, że poród zacznie się sam w 39tc [emoji1][emoji1]Ze lekko miekka ale długa i zamknięta wiec nie liczę ze urodzę szybciej powiem ci strasznie się właśnie tego boje nie porodu ale ze przenoszę ... jak z marcelina bo tez szyjka była długa zamknięta i nic nie działało na nią żeby coś przyspieszyć
Poczytam czy ktoś też tak miał na internecie bo nigdzie się z tym nie spotkałamu mnie po jakis 2-3 latach uzywania kapsulek a pralka juz pare lat miala jak zaczelam ....
Swietnie[emoji3]Noo balismy się, że termin będzie jak w umowie przedwstepnej czyli 25 czerwca , ale max do 6 się wyprowadza a jak uda im się wcześniej to nam dadzą znać i się ugadamy
Moze tym razem sie uda. Zreszta ta szyjka to o niczym nie swiadczy. Moja poprzednio byla krotka od 17tc, skurcze od 25tc, a urodzilam rowno w terminie[emoji6]Ze lekko miekka ale długa i zamknięta wiec nie liczę ze urodzę szybciej powiem ci strasznie się właśnie tego boje nie porodu ale ze przenoszę ... jak z marcelina bo tez szyjka była długa zamknięta i nic nie działało na nią żeby coś przyspieszyć