Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mogła byś mi powiedzieć ile ta twoja torba ma? No ja w domu właśnie żadnej nie mam [emoji6] mam tylko ogromną walizkę na kółkach [emoji28]Też mam taką zwykłą torbę co akurat miałam w domuplanowałam spakować się do mniejszej ale nie dla rady :/ mimo tego że dla małego muszę mieć tylko 2 pieluszki tetrowe, paczkę jednorazowych i krem pielęgnacyjny to rzeczy dla mnie zajmują dużo miejsca, szczególnie podklady, podpaski i ręczniki.
Zawsze możesz z taka się wybrać na porodowke [emoji16] przynajmniej miejsca na nic Ci niebraknie [emoji39]A mogła byś mi powiedzieć ile ta twoja torba ma? No ja w domu właśnie żadnej nie mam [emoji6] mam tylko ogromną walizkę na kółkach [emoji28]
W sumie dobry pomysł [emoji23][emoji23][emoji23]Zawsze możesz z taka się wybrać na porodowke [emoji16] przynajmniej miejsca na nic Ci niebraknie [emoji39]
Haha no ci faceci ehTo niezla z Ciebie zazdrosnica [emoji23] to co ja mam powiedzieć jak u nas w domu facet wiecej przytula i mizia mojego psa a jak ja mu mówię, że ja też chce to się ze mnie śmieje "a co Ty pies, że mam Cię miziac?" [emoji23]
Zaraz zmierzęA mogła byś mi powiedzieć ile ta twoja torba ma? No ja w domu właśnie żadnej nie mam [emoji6] mam tylko ogromną walizkę na kółkach [emoji28]
Dlugosc 57cm, szerokość 32cmA mogła byś mi powiedzieć ile ta twoja torba ma? No ja w domu właśnie żadnej nie mam [emoji6] mam tylko ogromną walizkę na kółkach [emoji28]
Mogłabym coś dodać, ale dziewczyny napisały już na ten temat wszystko. Faceci tego tak nie czują i tyleDzięki kochana :* nie wiesz jak dobrze usłyszeć to od kogoś, bo już sobie zaczęłam wmawiać że on jest dla niego taki trochę mniej ważny. Zazdroszcze tym dziewczynom których faceci mają kontakt z brzuszkiem![]()
Mam nadzieję że jak maly się urodzi to będzie traktował go tak samo jak swoje dzieci.Mogłabym coś dodać, ale dziewczyny napisały już na ten temat wszystko. Faceci tego tak nie czują i tyleWszystko się zmieni jak mały będzie realnie już na świecie. Postawmy się trochę na ich miejscu, oni nie są w ciąży, nie czują ruchów itp. Mojemu się nawet na USG nie chce ze mną iść, bo kiedyś już był 8 lat tamu i on tam i tak nic nie widzi
![]()