malina_11
Fanka BB :)
Fuck. A byłam w sklepie i co kupiłam? Snikersa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]ale zaspokoiłam się teraz mleczkiem, jutro skocze po większe zapasy [emoji55]Fajne takie przytulanki[emoji3]
A owoce kupilas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fuck. A byłam w sklepie i co kupiłam? Snikersa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]ale zaspokoiłam się teraz mleczkiem, jutro skocze po większe zapasy [emoji55]Fajne takie przytulanki[emoji3]
A owoce kupilas?
Wspomniałaś i owocach i mi się przypomniało że muszę zjeść truskawkiFajne takie przytulanki[emoji3]
A owoce kupilas?
Haha[emoji23]Fuck. A byłam w sklepie i co kupiłam? Snikersa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]ale zaspokoiłam się teraz mleczkiem, jutro skocze po większe zapasy [emoji55]
Tez bym zjadla, moze jutro gdzies sie znajda w dobrej cenie.Wspomniałaś i owocach i mi się przypomniało że muszę zjeść truskawkiktórych oczywiście nie mam [emoji14] jutro muszę targ odwiedzić
![]()
a ja dzisiaj sama zjadlam kg az wstyd nie podzielilam sie z mezem i dziecmiWspomniałaś i owocach i mi się przypomniało że muszę zjeść truskawkiktórych oczywiście nie mam
jutro muszę targ odwiedzić
![]()
a ja dzisiaj sama zjadlam kg az wstyd nie podzielilam sie z mezem i dziecmi
...to samo chciałam napisać, że podzieliłaś się z jednym dzieckiemWażne ze podzieliłas się z dzidziusiem w brzuchu [emoji23]

ja się straszni pilnuje z tym co jem a kilogramy idązostało mi jeszcze 10 tygodni. To co do 20 dobiję zapewne
![]()