SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Wymiotować na zawolanie nie jest łatwo [emoji23] a poza tym mógłby stwierdzić, że nie będzie malowal skoro aż tak jej to szkodzi [emoji16][emoji16]Hahahaha albo tylko otwarla farbę i zaczela wymiotować [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wymiotować na zawolanie nie jest łatwo [emoji23] a poza tym mógłby stwierdzić, że nie będzie malowal skoro aż tak jej to szkodzi [emoji16][emoji16]Hahahaha albo tylko otwarla farbę i zaczela wymiotować [emoji23]
Haha spoko drzwi zawsze można zamknąć żeby się wietrzylo albo na tarasie może to ogarnąć [emoji23]Wymiotować na zawolanie nie jest łatwo [emoji23] a poza tym mógłby stwierdzić, że nie będzie malowal skoro aż tak jej to szkodzi [emoji16][emoji16]
Na tarasie nie !!!! [emoji23] jeszcze tego brakowalo by na mokra farbę ptak nasral lub żeby się mucha przykleiła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]Haha spoko drzwi zawsze można zamknąć żeby się wietrzylo albo na tarasie może to ogarnąć [emoji23]
Hahahaha to będzie że niby tak teraz modnie [emoji16] w tych czasach wszystko się przyjmie i wszystko jest " Na czasie " [emoji23]Na tarasie nie !!!! [emoji23] jeszcze tego brakowalo by na mokra farbę ptak nasral lub żeby się mucha przykleiła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]
A fakt bo ja nawet mam leginsiki z muchami dla malej więc wystarczy trochę polapac i podoklejac [emoji23]Hahahaha to będzie że niby tak teraz modnie [emoji16] w tych czasach wszystko się przyjmie i wszystko jest " Na czasie " [emoji23]
Bo to smierdza nowe, farba[emoji6] Choc tez nie wszystkie.Też mam od siostry łóżeczko i nie śmierdzi a chwilę w piwnicy stało [emoji4]
Taaak najpierw jej prośbę zarejestruje a później zrealizuje [emoji16][emoji16][emoji16]
Myślę, że jeśli ciężarnej się nie odmawia to takiej szaranczy ciężarnych tym bardziej [emoji1] wystarczy, że Karla pokaże mężowi nasze przemyslenia i nie odmówi [emoji16] w końcu będzie miał syna! Będzie miał komu przekazać nazwisko ! [emoji1] to się chyba synkowi należy białe łóżeczko [emoji16][emoji16][emoji16] A jeśli to nie zadziała to na miejscu Karli pomalowalabym dwa szczebelki i stwierdziła, że słabo mi od zapachu farby... Myślę, że by się zlitowal i dokończył [emoji23][emoji1][emoji1][emoji1][emoji56][emoji56][emoji56]
Albo Twój spokojny to zawsze możesz oddać jakby którejś się trafił wyjec i to Ty byś miała ochotę kogoś pozabijac [emoji23]
No przez remont moj budżet maleje.. Dlatego musze sie spieszyć[emoji12]
Z przesyłką 74 zł, to jest ten ogolnomedyczny dla kobiet 45 plus. Mam też jej segregator Jestem w ciąży i pasuje mi bardzo. Jeszcze kupię pediatryczny dla Stasia, ale czekam na promocję z okazji dnia dziecka - maja być tańsze![]()
Muszę domówić materac i przewijak na łóżko. Jednak nie będzie mojej konstrukcji z domkiem [emoji20] bo doszliśmy do wniosku (ja z bólem) że skoro przez najbliższy rok łóżeczko będzie stało w sypialni to ten domek nieźle nam ją zagraci wizualnie.. Eh. No trudno. Może jak się przeprowadzimy to wtedy kupię takie łóżko w stylu scandi, łóżko-domek.