Idzie, choć raczej pełznie....Widze, ze u Ciebie tez wszystko idzie do przodu[emoji3]
Mam jeszcze wyprane i wyprasowane pieluszki itd, rano zrobię zdjęcie i spakuje do torby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idzie, choć raczej pełznie....Widze, ze u Ciebie tez wszystko idzie do przodu[emoji3]
Ja chcialam jutro torby popakowac, ale zapomnialam M powiedziec zeby mi przyniosl z piwnicy[emoji53] Moze sie przejde jutro sama, a jak nie bedzie mi sie chcialo to w poniedzialek popakuje.Idzie, choć raczej pełznie....
Mam jeszcze wyprane i wyprasowane pieluszki itd, rano zrobię zdjęcie i spakuje do torby![]()
Moge spowrotem sie polozyc i pospac do poludnia[emoji3]dzien dobry walczace!
co dobrego dzis?
moj ma byc do wtorku ... jedyny nowy sprzet junioraMoge spowrotem sie polozyc i pospac do poludnia[emoji3]
A...i czekam na kuriera z fotelikiem[emoji3]
Ty to nie mozesz spokojnie ....Witam się z rana. Ja mam dzisiaj położna. Trzymam kciuki za wizyty. Brzuch mi się w nocy chyba z 3 razy stawiał i mnie wybudzał
A w dzień wczoraj to prawie nic mnie nie bolało, w nocy za to nadrobil:/moj ma byc do wtorku ... jedyny nowy sprzet juniora
a spiaca tez jakas jestem , bardzo mozliwe , ze sie poloze w srodku dnia
Ty to nie mozesz spokojnie ....![]()
kiedy masz kolejna wizyte ?A w dzień wczoraj to prawie nic mnie nie bolało, w nocy za to nadrobil:/