Karla88
Fanka BB :)
Jezuuuu nie strasz. 20 min? Masakra
Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jezuuuu nie strasz. 20 min? Masakra
mi przy drugim lekarz tlumaczyl,ze moge nie zdazyc do szpitala... obiecanki cacanki od rana bole, urodzilam o 22.Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje

Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
Ale bajerja do smyka się wybiorę na staniki popatrzeć
wanienka jest super, jestem bardzo zadowolonanawet ma naklejkę- termometr
![]()
[emoji35]Witam się z rana [emoji1] ja byłam już u alergologa i na zakupachza niecałe 3h idę odebrać siostrzeńca z przedszkola
trochę pobiega z kolegami po placu ,później zabiorę go na loda i pójdzie ze mną do smyka choć nie wiem czy dojdzie taki kawal drogi bo uwaga dziś i w weekend 20% ZNIZKI NA WSZYSTKO W SMYKU (STACJONARNIE)
Zobacz załącznik 860303
Ja też wczoraj odebrałam paczkę[emoji35]
Dzień po tym jak zrobiłam duże zamówienie to dają 20% taniej.....
roznie to bywa mi wolno szyjka sie otwiera przy obu porodach dwa dni chodzilam ze skurczami i za drugi razem na patologi przekonywalam ze w nocy piatek urodze a lelarka ze nic rozwarcia ze w poniedzialek urodze a tu w sobotote nad ranem urodzilamMoja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
[emoji16][emoji16][emoji16] Ja przed ciąża moją pracę odbierałam tak:Dobre [emoji23][emoji16] Zobacz załącznik 860335