Karla88
Fanka BB :)
Jezuuuu nie strasz. 20 min? Masakra
Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezuuuu nie strasz. 20 min? Masakra
mi przy drugim lekarz tlumaczyl,ze moge nie zdazyc do szpitala... obiecanki cacanki od rana bole, urodzilam o 22.Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje

Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
Ale bajerja do smyka się wybiorę na staniki popatrzeć
wanienka jest super, jestem bardzo zadowolonanawet ma naklejkę- termometr
![]()
[emoji35]Witam się z rana [emoji1] ja byłam już u alergologa i na zakupachza niecałe 3h idę odebrać siostrzeńca z przedszkola
trochę pobiega z kolegami po placu ,później zabiorę go na loda i pójdzie ze mną do smyka choć nie wiem czy dojdzie taki kawal drogi bo uwaga dziś i w weekend 20% ZNIZKI NA WSZYSTKO W SMYKU (STACJONARNIE)
Zobacz załącznik 860303
Ja też wczoraj odebrałam paczkę[emoji35]
Dzień po tym jak zrobiłam duże zamówienie to dają 20% taniej.....
roznie to bywa mi wolno szyjka sie otwiera przy obu porodach dwa dni chodzilam ze skurczami i za drugi razem na patologi przekonywalam ze w nocy piatek urodze a lelarka ze nic rozwarcia ze w poniedzialek urodze a tu w sobotote nad ranem urodzilamMoja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
[emoji16][emoji16][emoji16] Ja przed ciąża moją pracę odbierałam tak:Dobre [emoji23][emoji16] Zobacz załącznik 860335