Margana
Fanka BB :)
Moja tez ma ta naklejke. I odplyw[emoji3]ja do smyka się wybiorę na staniki popatrzeć
wanienka jest super, jestem bardzo zadowolonanawet ma naklejkę- termometr
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja tez ma ta naklejke. I odplyw[emoji3]ja do smyka się wybiorę na staniki popatrzeć
wanienka jest super, jestem bardzo zadowolonanawet ma naklejkę- termometr
![]()
Wiesz co wiele z nas tak ma i nic sie nie dzieje, ale nikt Ci gwarancji nie da, ze u Ciebie jest tak samo[emoji53]Hej wszystkim! Mam nadzieję ze wizyty udane[emoji4]
Ja od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... I nie wiem czy to normalne czy jednak lepiej sie do szpitala udac[emoji53][emoji53] czuje ruchy dziecka wiec to chyba najważniejsze... Dzwonilam fo lekarza ale standardowo nie odbiera
Sliczny pokoik[emoji5]Jeszcze pokoik bez dodatków na scianach lampka ramki i ta cudna tapeta Zobacz załącznik 860342
Ladny wozek! I sliczna dumna starsza siostra[emoji3]Mamy córcia testuje mowie do Tomka ze fura czeka moze juz za 4 tyg wyjsc a nie czekac do dfugiej polowy lipca
A...czyli moze yrzeba jeszcze poczekac na info[emoji6]Te pieluszki są chyba dla kobiet po 33 albo 34 tygodniu. Jak sie rejestrowałam to podawałam datę porodu, i potem wyskoczyła taka informacja. To pieluchy pampers premium care
[emoji23] padlam
Oj, nawet przetestowane już widzę [emoji16]Mamy córcia testuje mowie do Tomka ze fura czeka moze juz za 4 tyg wyjsc a nie czekac do dfugiej polowy lipca
No właśnie, ja już nic niewiem co jest " normalne " a co jednak nieWiesz co wiele z nas tak ma i nic sie nie dzieje, ale nikt Ci gwarancji nie da, ze u Ciebie jest tak samo[emoji53]
jeszcze syna mamy Franka ale byl w przedszkoluSuper fura [emoji16] i córa jaka ładniutka [emoji7]