Wronka199
Fanka BB :)
Dopiero 7go..Nie ma co panikowac, ale lepiej sprawdzic. Kiefy masz wizyte?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dopiero 7go..Nie ma co panikowac, ale lepiej sprawdzic. Kiefy masz wizyte?
No wlasnie tak mi sie wydawalo, ze to ta sama[emoji3]Aaa mamy ta sama [emoji4]
W castoramie???
Suoer na scianie wyglada
Oj to troche dlugo. Moze uda Ci sie dodzwonic do tego lekarza.Dopiero 7go..
Właśnie tak mi się wydawało że gdzieś już ją widziałam [emoji16] mega jest [emoji7]Aaa mamy ta sama [emoji4]
W castoramie???
Suoer na scianie wyglada
jak nadal będziesz sie źle czuła udaj sie do szpitala zbadają cię i będziesz spokojniejsza ja miałam tam w poniedziałekWiesz co wiele z nas tak ma i nic sie nie dzieje, ale nikt Ci gwarancji nie da, ze u Ciebie jest tak samo[emoji53]
drugi chlopiec Tomasz IgnacySuper ,a córka śliczna
Teraz na kogo czekacie ?
Ja też 7 go dopiero.Dopiero 7go..
Jutro mam rocznice ślubu nie wiem co kupić Łukaszowi najchętniej bym mu karę dała
No i dzień mamy jest wiec musze coś mamie kupić

Wow, zazdroszczę. Mój okropniaczek budził się "tylko" 5 razy.![]()
Promocja na pieluszki z Rossmana z 1gr przetestowana. Wystarczy mieć kartę rossne albo aplikacjęTo chyba pierwsza rzecz, którą kupiłam dla maluszka
![]()
wow!

Może wejdźcie do maka po drodze na pewno nieodmówi [emoji23]@_agnieszka_, nie wiem czy już pisałam rano, ale mega pieluszkowy szacun..! Ja musiałam dzisiaj zaszyć małą dziurkę w sukience na szwie i moaj irytacja osiągnęła poziom krytyczny![]()
Przez chwilę też myślałam tak jak @arona że może taka sexy kara w ramach prezentu, ciężarna w lateksie z pejczem czy coś
No jaki okropniaczek, jak slodziak...?!![]()
Aż żem sobie założyła tą aplikację... i nie mogę wpisać daty urodzenia Frana- piszą że "niedozwolona"
@kaja.m, bardzo zacna fura...! I siostra jaka zadowolona...!
Ja dzisiaj dzień zaczęłam od turbo gofra na śniadaniu z koleżanką, która nie mogła być na moim baby shower no i super, bo do domu wróciłam o 16.00 więc ten gofr trzymał mnie przy życiu. Moje dziecko wraca zaraz z zielonej szkoly, ciekawe co zażyczy sobie na kolację![]()