reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moje zakupy w promocji smyka [emoji16] 3pary skarpetek i 3 leginsiki
IMAG0993.jpg

Załączniki

• IMAG0993.jpg
    IMAG0993.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 533
Może wejdźcie do maka po drodze na pewno nieodmówi [emoji23]

Wybrał pizzę :)

W ogóle to wypadł z tego autokaru z mega płaczem, aż się zapowietrzył- więc wyobrażacie sobie jaka byłam przerażona.. okazało się że to ze szczęścia..!!:unsure: Mówił że było fajnie ale mega tęsknił. Nie ma to jak synek mamusi :sorry2::sorry2:

Łóżeczko dzisiaj nie dotarło... pewnie będzie w poniedziałek. Ale zaczyna się robić niezłe składowisko paczek- przewijak, wanienka, wczorajsze zakupy... trzeba zacząć prać i sensownie układać...

W ogóle to wypadł z tego autokaru z mega płaczem, aż się zapowietrzył- więc wyobrażacie sobie jaka byłam przerażona.. okazało się że to ze szczęścia..!!:unsure: Mówił że było fajnie ale mega tęsknił. Nie ma to jak synek mamusi :sorry2::sorry2:

Łóżeczko dzisiaj nie dotarło... pewnie będzie w poniedziałek. Ale zaczyna się robić niezłe składowisko paczek- przewijak, wanienka, wczorajsze zakupy... trzeba zacząć prać i sensownie układać...
Ile czasu trwała ta zielona szkoła? Jakoś szybko jechał? Mój teraz w tym wieku by się chyba zaryczał ;) mają jechać za 2 lata, ale nie wiem czy się ogarnie do tego czasu.

Ohhhh [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kochany ciekawe czy mój też będzie taki synuś mamusi [emoji16]

reklama
Ile czasu trwała ta zielona szkoła? Jakoś szybko jechał? Mój teraz w tym wieku by się chyba zaryczał ;) mają jechać za 2 lata, ale nie wiem czy się ogarnie do tego czasu.

5 dni. Był już w tamtym roku, czyli w 1 klasie. Cała szkoła wtedy wyjeżdża.. i rok temu był super szczęśliwy... także teraz mega mnie zaskoczył tym wybuchem emocji...

@Onaszczesliwa2018 powiem Ci że coś w tym jest że jednak synkowie są mamuś ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry