olaaa7
Fanka BB :)
GratulacjeWitam się po wizycie. Malutka nadal malutka waży 1800 . Poza tym alat do powtórki bo lekko wyłazi ż normy. Poza tym wsio ok![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeWitam się po wizycie. Malutka nadal malutka waży 1800 . Poza tym alat do powtórki bo lekko wyłazi ż normy. Poza tym wsio ok![]()
Wzajemnie :* pierwszy dzień matki [emoji173]Zobacz załącznik 860659
:-* :-* miłego dnia wszystkim mamusiom !!
Do środka teżO tym żelu nawet nie słyszałam, skoro fajny i można stosować w ciąży to kupie. A używacie go też do środka? [Emoji16] czy tylko smarujesz siebie albo swojego?![]()
Super ze wszystko ok! Malutka ma jeszcze czas żeby nabrać kochanego cialkaWitam się po wizycie. Malutka nadal malutka waży 1800 . Poza tym alat do powtórki bo lekko wyłazi ż normy. Poza tym wsio ok![]()
SuperDo środka też![]()
Do środka też![]()
Tylko niech Ola kupi większe opakowanieCała tubkę do środka!! [emoji23][emoji23][emoji23]
...sorki mam głupawkę [emoji16]
Możesz pokazać zdjecie jestem ciekawa efektu po naklejeniuAaa mamy ta sama [emoji4]
W castoramie???
Suoer na scianie wyglada
Z tym docenianiem w kwestii wydawania kasy to niestety nie docenia [emoji23] wolałby żebym nie wiedziała o promocjachNie mów , że niedocenia swojej Jadzi? Bo się przejade do Szczecina i zrobię z nim porządek [emoji23] [emoji39]