reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek [emoji14]

Yhm [emoji85]

A ja dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.
Wiesz, moze sie wycieplic teraz, a w lipcu jesien[emoji23] U nas nigdy nie wiadomo[emoji6]

Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek :p

Yhm [emoji85]

A ja dalej nie mam koszul i szlafroka :p Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.

Odpuść sobie ten szlafrok, jeśli nie masz i nie używasz. Równie dobrze możesz mieć w szpitalu jakąś bluzę/narzutkę/cienki sweterek czy cokolwiek innego, żeby sobie po prostu na szybko na piżamę narzucić.
Ja w szpitalach byłam wiele razy i nienawidzę tych szpitalnych outfitów - piżama + szlafrok, często brałam jakieś po prostu wygodne rzeczy i tyle. Jak się pytali, czy to moje piżamy, to potwierdzałam. Tutaj chyba koszuli nie da się ominąć, bo niestety intymność na porodówce to raczej nie istnieje i chyba musi być ciągle szybki dostęp do krocza (jakkolwiek to brzmi), ale szlafrok to raczej nie jest niezbędny.

Mamuśki orientujecie sie czy na salach poporodowych jest tv???? Jak urodze w czasie mistrzostw to bedzie nie fajnie[emoji12][emoji12]

to chyba zależy od konkretnego szpitala

no to się popakowałam - wzięłam sobie torbę jedną dla siebie a drugą na rzeczy dziecięce i moje do wyjścia, zaniosłam do pokoju, gdzie mają czekać i położyłam w kącie. Tyle. Kompletnie nie mam do tego weny i nie mogę się zabrać, a te upały nie pomagają. Zostawię to na wieczór, aż się schłodzi

Hej dziewuszki. Normalnie czuje jak by mnie połamało.. [emoji55] Bolą plecy, pachwina, a mała tak się rozpycha że aż boli [emoji52][emoji52][emoji52] do tego bolą mnie palce u rąk i ciągną mnie nogi [emoji31] pomocyyy [emoji25]

A macie już przygotowane torby do szpitala?
Jest gdzieś w necie jakaś sensowna lista, z której korzystacie?
Chciałam się za to powoli zabrać, bo nie zaszkodzi, jak gdzieś w kącie torba będzie czekać ale jakoś nie mogę się do końca zmobilizować
Mam listę ze szpitala, więc później mogę wrzucić, jeśli jeszcze nie masz ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry