Sprightly88
Fanka BB :)
Super, ze wszystko ok! Jaka juz ladna waga[emoji3]
Czyli zdejmie Ci pessar w skonczonym 36tc?
Dokładnie, 19.06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, ze wszystko ok! Jaka juz ladna waga[emoji3]
Czyli zdejmie Ci pessar w skonczonym 36tc?
O kurde ale masz przeboje z tym lozeczkiem :/chyba mnie rozniesie dzis własnie przeczytałam e-maila od sprzedającego łóżeczko ze łóżeczko zostało dostarczone wczoraj tylko ja sie kurna pytam komu niby ...
SuperMój maly w 33 tyg mial 2520 ;D
O kurde ale masz przeboje z tym lozeczkiem :/[/ oj mam kurna nikomu nie polecam sprzedażnego tel nie odbiera skrzynka pełna rano odpisał ze łóżeczko wysłane a teraz ze wczoraj dostarczone było zaraz sie okaże ze 450 zł pójdzie sie jeb.. bo komuś innemu dostarczyli albo on wogle wysłała
chyba mnie rozniesie dzis własnie przeczytałam e-maila od sprzedającego łóżeczko ze łóżeczko zostało dostarczone wczoraj tylko ja sie kurna pytam komu niby ...
O to czujemy się dziś podobnie, do tego boli mnie krzyż, nogi, palce i pachwiny [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]zgaga , skurcze i szalejacy maluch w brzuchu![]()
Kurde nadal tak źle się czujesz?byłaś na spacerze ?O to czujemy się dziś podobnie, do tego boli mnie krzyż, nogi, palce i pachwiny [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]
Do sąsiadki poszłam wróciłam zagięta w półKurde nadal tak źle się czujesz?byłaś na spacerze ?