Margana
Fanka BB :)
To swietnie!Dziewczyny łóżeczko właśnie przyszło hee uff co za ulgaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To swietnie!Dziewczyny łóżeczko właśnie przyszło hee uff co za ulgaa
No właśnie... Człowiek nie wielbłąd[emoji12]Haha nie Ty jedna takie sny masz[emoji3] W koncu ile mozna wytrzymac[emoji6]
Spojrzałam na te szczepionki że szpitala i są dwieOd pediatry nie dostaniesz, bo na kogo wypisze? Musisz spytac gina czy Ci da lub interniste.
Ja poprzednio mialam jak zalatwic. A teraz dostalam od pediatry, bo wypisala mi na corke.
Musisz znalezc lekarza, ktory Ci wypisze recepte. Zaraz po porodzie powiedziec zeby nie szczepili na zoltaczke, bo dostarczysz swoja szczepionke. M jedzie do domu i przywozi.Dobrze, że mama mi wszystko wyprasowała, a ja się nawet nie pytałam, po której stronie
Jak to załatwić? Napisz coś więcej, bo ja w niewiedzy jestem
Ja nie, bo po prostu nie stac mnie na to.zdecydowała się któraś z was na przechowywanie krwi pępowinowej?
o powrot sie jeszcze nie martwie, najpierw czy dojadeczy bedzie maz? czy bede musiala kogos szukac? czy dojde do auta?
![]()
kurcze to trudno przewidziec jak i co bedzie wygladalo .... ja lubie miec zaplanowane a tu trzeba na zywiol !A ja się zastanawiam, czy dam radę sama dojechać do szpitala w razie czego - mam ok. 30 km
Byle nie o 6 rano[emoji6]Fajnie by bylo wlasnie zeby zaczal sie nad ranen i to w tygodniu[emoji12]
jak dla mnie nawet 3-4 ok byle maz jeszcze do pracy nie wyszedlByle nie o 6 rano[emoji6]
No to prawda. Wystarczy jeden dzien wolny, a w sklepach armagedon. Porazka[emoji53]Matkooo ludzi popier... Jeden dzień wolny a ludzi w biedronce tyle ze nie mozna palca wlozyc... Zakupy robia jak na koniec świata...
Mimo ze stałam z paczka pampeerow tylko to i tak nikt nie puścił... [emoji53]