Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samo pół nocy się wymęczyłam. Całą wodę wypiłam dlaczego nie można na lewym boku??Od 1 godziny sie męczę ze spaniem... Jest taka duchota ze ochujec idzie... Najchętniej bym zasnela na lewym boku bo mi najwygodniej ale nie mozna[emoji53][emoji53][emoji53]
Tfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]Ja tak samo pół nocy się wymęczyłam. Całą wodę wypiłam dlaczego nie można na lewym boku??
Ja jestem w szpitalu i mówią ze obojętnie na którym boku chyba że lepsze przepływy są z lewej strony najważniejsze zeby nie spać na płasko ja zmieniam boki raz na jednym raz na drugimTfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]
Od 1 godziny sie męczę ze spaniem... Jest taka duchota ze ochujec idzie... Najchętniej bym zasnela na lewym boku bo mi najwygodniej ale nie mozna[emoji53][emoji53][emoji53]
ja tak samo ... na lewym nawet malemu sie nie podoba , najczesciej na plecach mi wychodzi...Czemu nie można ? Ha na każdym śpię byle mi wygodnie inaczej bym wogole nie spała [emoji23]
Ojeju współczuję. A co jest córce? Ja właśnie miałam teraz jechać pod namiot, ale jak mąż usłyszał, że będzie 2 razy w nocy budzony, żeby mnie z materaca lub łóżka polowego postawić do pionu, żebym sikać poszła to zrezygnował i zarezerwował domek [emoji14]
z trojka dzieci to juz ciezko chyba jakiekolwiek auto wybracmozna juz chyba za busami zaczac sie rozgladac, a pozniej zrobic jeszcze dwojke
My mamy 3-drzwiowe sportowe auto, wiec z dzieckiem bardzo niewygodnie, dlatego musimy wymienic.
mamy, czy orientujecie się może, czym się różnią kocyki/otulacze bambusowe od muślinowych?
Które ewentualnie wybrać? Muszę dokupić coś lekkiego do przykrywania, bo w razie takich upałów jak teraz, to trochę za ciepło chyba nakrywać kocykami. Ponieważ wszystkie zakupy zamawiam przez internet, nie mogę pomacać, a niektóre z pieluszek przyszły mi takie dość drapiące, więc może macie jakieś linki albo wiecie, co się sprawdza?
Czemu nie można ? Ha na każdym śpię byle mi wygodnie inaczej bym wogole nie spała [emoji23]