malina_11
Fanka BB :)
Właśnie coś mi nie pasowało, ale ja bym chyba nie potrafiła tylko na jednym boku spać.. Raz na tym raz na tymTfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie coś mi nie pasowało, ale ja bym chyba nie potrafiła tylko na jednym boku spać.. Raz na tym raz na tymTfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]
No właśnie ja prawie w ogole nie śpię. Co noc max 4h i tyleCzemu nie można ? Ha na każdym śpię byle mi wygodnie inaczej bym wogole nie spała [emoji23]
https://a.allegroimg.com/original/032b95/ee774120415eb8c7a8a1c1485d6a
Do nas w środę dojechał ten czerwony wózek
Czerwiec, za miesiąc rodzimy
przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?
dzień dobry![]()
ja tak samo ... na lewym nawet malemu sie nie podoba , najczesciej na plecach mi wychodzi...
dobrego dnia wszystkim mamuskom !
ktos chce rodzic w dzien dziecka ?
hej witam się z ranaJa już po wizycie u diabetologa, pochwaliła mnie za cukry i prowadzenie diety
Miło tak dobre wiadomości dostać.
Miałam dać znać, jak będzie promocja na segregatory pediatryczne od mamyginekolog - jest 10 zł taniej dzisiaj przy zakupie![]()
Po pierwsze nie zamawiaj nawet od tego sprzedawcy. Ja jako pierwszy raz zamówiłam i łącznie 2 tyg od momentu wpłaty nic się nie działo, ani odpowiedzi, ani telefonu do nich, ani wysłanego łóżeczka, wiec zrezygnowaliśmy i Allegro zwróciło nam pieniążki.
Można spać na każdym boku... A nawet wskazane spać na tym na którym nam wygodniej... Bo chodzi o nasz wypoczynek i komfortTfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]