SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja w ciągu dnia czasem leżę na plecach jak np. Oglądam tv... Myślę, że organizm by nam dał znać gdyby tak było źleA mi sie zdarza na plecach nic na to nie poradze jak spie to nie wiem co robie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w ciągu dnia czasem leżę na plecach jak np. Oglądam tv... Myślę, że organizm by nam dał znać gdyby tak było źleA mi sie zdarza na plecach nic na to nie poradze jak spie to nie wiem co robie
@miloscwczasachpopkultury tu któraś z dziewczyn też ten problem miała, ale łóżeczko dotarło. Ja bym do niego jechała, bo mam blisko.Tylko chodzi mi o jakość
Też tak myślę. U mnie nie organizm tylko Paulina wyraża ostry bunt przeciwko mojemu leżeniu na plecach więc grzecznie leże na bokach.Ja w ciągu dnia czasem leżę na plecach jak np. Oglądam tv... Myślę, że organizm by nam dał znać gdyby tak było źle
Super, ze pochwala byla[emoji4]hej witam się z ranaJa już po wizycie u diabetologa, pochwaliła mnie za cukry i prowadzenie diety
Miło tak dobre wiadomości dostać.
Miałam dać znać, jak będzie promocja na segregatory pediatryczne od mamyginekolog - jest 10 zł taniej dzisiaj przy zakupie![]()
Matko, w ten upal tak dajesz rade? Mi to ciezko nawet siedziec[emoji53]Witam się z rana dziewczynkija wczoraj 12h na nowym mieszkaniu byłam... Co się nacharowalam to szok... Tym bardziej, że nawet nie mamy tam krzesła więc siedziałam na jasku lub lezalam na podłodze [emoji23] a no i zamiatalam gruz na kolanach bo miałam tylko taka bez kija...zdrapywalam szpachla stara farbę... Wszystko mnie dziś boli... A niedługo znów jedziemy
Czerwiec, za miesiąc rodzimy
przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?
dzień dobry[/Q
hey jakoś tragiczna z zadziorami ze mozna się skaleczyć pomalowane jak bądź i do tego nie ten kolor co chciałam przyszedł pozie będę robić zdjęcia zęby mu wysłać i odesłać łóżeczko za 450 zł za taki stan to masakra a pyzatym kontakt telefoniczny nie istaneje z sprzedawcą zawsze pełna skrzynka na e-maila odpisuje jak mu sie chceCzerwiec, za miesiąc rodzimy
przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?
dzień dobry![]()
Ja też się poce nawet leżącMatko, w ten upal tak dajesz rade? Mi to ciezko nawet siedziec[emoji53]