Karla88
Fanka BB :)
ale bezalkocholowe?
Haha No raczej aż tak wyluzowana to nie jestem
Aleeeeeeee jak już będę mogła pic alkohol to pierwszy drink jaki sobie zrobię to będzie mojito z termosia Jola także ten tegos idealny zakup zrobisz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale bezalkocholowe?
Ja jutro idę na paznokcie i pierwszy raz się nie cieszę tak jak zawsze bo taki upał...Ja juz nie daje rady z ta pogoda. Jak sie przejde po domu to zaraz musze odpoczywac, a wyjscie z domu to koszmar.
Ale rodzilaś w Polsce?Ja właśnie nie wiem jak to z tym jedzeniem jest bo mi na porodówce podczas już dosyć mocnych skurczy normalnie podali obiad i kazali mi go zjeść abym miała siłe .. no i na pewno trzeba dużo pić wody .. a od razu po porodzie przynieśli mi kanapki .. mimo , że to już był środek nocy
Ja dzisiaj sie wybralam ba zakupy i ledwo do domu wróciłam... W sklepie juz myslalan ze zemdleje ale oczywiście nikt nie puscil...Ja juz nie daje rady z ta pogoda. Jak sie przejde po domu to zaraz musze odpoczywac, a wyjscie z domu to koszmar.
No to spiesz sie[emoji6] Udanych zakupow!Ja wczoraj zaczęłam 37 tydzień [emoji54][emoji54][emoji54] szok... A nie mam jeszcze tyłu rzeczy, kasy brak na zakupy [emoji39] mam 2 bony znizkowe na 50 zł do smyka, więc jutro liczę na udane zakupki.
O nie[emoji20] Moze wez sobie ten wegiel? Probiotyk jakich bierzesz?Fuck!! Rozwolnienia ciąg dalszy[emoji53][emoji53]
No ja juz sie boje jutra, chce podjechac na badania i do rossmanna[emoji53]Ja dzisiaj sie wybralam ba zakupy i ledwo do domu wróciłam... W sklepie juz myslalan ze zemdleje ale oczywiście nikt nie puscil...