kinga30
Fanka BB :)
O to juz super☺ ja bede 35+5 I tez bede zadowolona bo narazie 36 to moj cel☺37+5jak dotrzymam to będę skakac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to juz super☺ ja bede 35+5 I tez bede zadowolona bo narazie 36 to moj cel☺37+5jak dotrzymam to będę skakac
Jednak nie nam na tych zdjęciach co mi dal nie mam,Link do: Waga płodu. - ciąża i jej objawy. Kalendarz ciaży. Serwis Twoja Ciąża tu jest kalkulator na podstawie obwodu główki i brzuszka. Nie wiem tylko na ile to jest dokładne...
Ja do pepco i rossmana po te pieluchy ;/No ja juz sie boje jutra, chce podjechac na badania i do rossmanna[emoji53]
Najwazniejsze ze wszystko dobrze,po porodzie nadrobiąSuper że ok , przy mojej Twoja to kawał dzidzi![]()
super ze wszystko wporzadkuJa już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę![]()
To wspolczuje[emoji53]Ja jutro tez caly dzien poza domem. Jadę do mamy pozniej z nia na zakupy itp i wroce ba mieszkanie wieczorem.
Super, ze wszystko ok! Widzisz, juz jestes chyba dalej niz z synkiem, co?Ja już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
I wtedy pessar Ci zdejmie?37+5jak dotrzymam to będę skakac