Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój Paweł zawsze w sklepach typu Smyk mówi, że marzy o synku... A ja wiem dlaczego.. Sam chciałby pobawić się tymi zabawkami. [emoji23][emoji23] Zawsze przy Lego zatrzymuje się dłużej, ale póki co może kupować tylko Lego Friends [emoji23]Hah sam się będzie tym autem bawił pewnie![]()
To trzymamy kciuki za siostrę [emoji16]Mój Paweł zawsze w sklepach typu Smyk mówi, że marzy o synku... A ja wiem dlaczego.. Sam chciałby pobawić się tymi zabawkami. [emoji23][emoji23] Zawsze przy Lego zatrzymuje się dłużej, ale póki co może kupować tylko Lego Friends [emoji23]
Aaaa moja siostra zaczęła rodzić. Jutro miała iść na wywołanie, a tu dziś o 3.30 zaczęły jej się skurcze.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]A ja się witam z rana i o 10:20 proszę o kciuki bo mamy z Lenką wizytę [emoji16]
Dzień dobry w 9 miesiącu [emoji1]
I dobrze, sprzątanie poczeka, trzeba się oszczędzaćOj, ciężka ta przeprowadzka.... [emoji20]
U nas rozkładam to na kilka dni, a sprzątanie po łebkach, byle jakoś było itd..... [emoji6]
Kciuki za wizyteA ja się witam z rana i o 10:20 proszę o kciuki bo mamy z Lenką wizytę [emoji16]