olaaa7
Fanka BB :)
Ja nie jestem w temacie ferii bo mnie nie dotyczą już od dawnaO dla mnie tak samo. I jeszcze na ferie zimowe ewentualnie. Ale z tym gorzej bo kazda z nas w innym twrminie ma ferieja w tym roku szkolnym od 12 lutego dopiero.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie jestem w temacie ferii bo mnie nie dotyczą już od dawnaO dla mnie tak samo. I jeszcze na ferie zimowe ewentualnie. Ale z tym gorzej bo kazda z nas w innym twrminie ma ferieja w tym roku szkolnym od 12 lutego dopiero.
![]()
![]()
Ja też lubię jeśli jestem gdzieś na wycieczce w górach bo w mieście to nie lubięA ja luuuuubie śnieg bardzochoć w przyszłym roku jak już będziemy jeździć wózkami to pewnie zmienię szybko zdanie haha
No po bokach tylko daje czadu bo na srodku nic nie boli no chyba ze to wzdecie wtedy caly brzuch szalejeMyślę, że to nic groźnego też miewam takie różne bóle klocia itd przecież brzuch musi rosnąć z dwóch stron czyli z dwóch też się rozciagaja te ścięgna macica rosnie itd przynajmniej ja sobie tak to tłumaczęa wiesz kochanie , że zamartwianie się to powinno być moje imię haha
Niedługo zaczną Cię dotyczyćJa nie jestem w temacie ferii bo mnie nie dotyczą już od dawna![]()
No po bokach tylko daje czadu bo na srodku nic nie boli no chyba ze to wzdecie wtedy caly brzuch szaleje
![]()
![]()
O dla mnie tak samo. I jeszcze na ferie zimowe ewentualnie. Ale z tym gorzej bo kazda z nas w innym twrminie ma ferieja w tym roku szkolnym od 12 lutego dopiero.
![]()
![]()
Ja to wzdęcia mam codziennie prawie. Śmieję się do M że przy wzdęciu wyglądam jak w 6msc co ajmniej a przeciez niedlugo kończę 2msc dopiero.a ten oczywiscie nieprzytomnym wzrokiem patrzy :-) chyba do niego dopiero dociera że będzie dziecko. Zapowiedzial ze do czasu konca ciazy bedzie bral w pracy kazde mozliwe nadgodziny zeby zarobic na dziecko wiecej. Urocze to bylo [emoji173] to jego pierwsza ciąża. A jeszcze mi zapowiedział że jak bede pic glukozę to weźmie dzien wolny w pracy zwby mi dotrzymac towarzystwa jak będę czekala na pobranie krwi po wypiciu.No mnie też czasami wzdęcia dają popalić że potem już sama niewiem czy od wzdec mnie boli ten brzuch czy od ciąży a momentami daje na prawdę popalić, w sumie to nie wiem skąd te wzdęcia bo praktycznie mi nic niepodchodzi z jedzenia i mało co jem ,a czasami wzdęcia mam jakbym co najmniej 1kg tłustego mięsa zjadła albo Bóg wie czego
Mi się za to śnilo że wszyscy wokół mieli jelitówkę a ja się chowałam gdzies na jakims dachu i to w koszuli nocnej bylwby się nie zarazic. A efekt tego byl taki ze zlapalam okropne przeziebienie bo jak na tym dachu sie chowalam to w samej koszuli nocnej nieco przemarzlam. My to jednak mamy porąbane sny.ja tez już wstałamw sumie jakieś 30 min temu
lekarza mam dopiero na 12:10 a w pracy teoretycznie powinnam być na 9 i myślę co tu napisać mojej przełożonej...
jak zawsze zapisy są na 8-9 rano tak teraz 12 :\ straszny sen miałam dzisiaj, że plamie, pojechałam na IP, a babeczka mówi, że mnie nie zbada bo jakiś facet śpi na tym łóżku od badania hahaha, ale wypisała mi jakieś leki, chyba za dużo myślę haha