reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, kontaktowałam się z nią i powiedziała że mam się nie przejmować bo to tylko pomiary jak na razie.. Ale na już świruje.. 3,5 tyg w szpitalu i ciągle mnie czymś stresują :(
No właśnie zamiast robić wszystko żebyś czuła się spokojniejsza to kurde tylko dowalaja:/ może poproś na obchodzie lekarza żeby zerknal jak znajdzie chwilę, że bardzo się stresujesz i niedaje Ci to spokoju na pewno będziesz spokojniejsza

reklama
No moja waga urodzeniowa w 40 tyg 2650g... Ale wiecie już się martwię :( mam dość psychicznie :(
wiem rozumiem to ogromny stres .trzeba byc dobrej .wage nadrobi ,wazne ze zdrowy.Potrzebujesz bardzo teraz wsparcia bo w takim stanis psychicznym mozesz byc bardzo wyczerpana po porodzie .nie boj sie prosic o pomoc ,nawet psychologa ,taka rozmowa moze pomoc .mam nadzieje ze koncem lipca spotkamy sie z naszymi chlopakami w parku poludniowym

@Marika92, nie dziwię się, że nie dajesz rady, masz pełne prawo- normalnie w szpitalu człowiekowi jest ciężko, a tym bardziej w ciąży, kiedy też mega potrzeba bliskiej osoby, hormony wariują- przecież nawet będac w domu z facetami mamy jazdy a co dopiero ty sama w szpitalu... I tak jesteś na MAXA dzielna- dla swojego Maxia. Mam nadzieję że jednak wrócisz do domku przed porodem i chwilę odsapniesz :*

zarezerwowałam właśnie pobyt na dwie noce nad Dunajcem 20-22.06 :D

Super...! :)

Dz
Ja od wczoraj bez humoru.. :( bardzo się boję o synka... Przepływy ok, wody ok... To dlaczego mówią że jest za mały na ten tydzień :( a nawet nie wiem ile waży :( powiem wam że psychicznie mam dość... :( jedna ciąża stracona w połowie, druga z atrakcjami.. Nagle skurcze, szyjka skrócona później nadciśnienie nie wiadomo skąd.. Czuję się jak gów.no a teraz jeszcze mówią że maluch za mały :( smutno mi strasznie i już sobie nie radzę :( nie umiem..
Kochana wszystko jest z Tobą ok. Malutki po prostu jest drobny. Moja bratowa 2 dzieci rodziła po 2 kilo i nigdy nie były chore. Na pewno Maksiu jest zdrowy

ostatnio ma nawał śluzu, że aż się martwię. Wy też tak dużo macie śluzu?

Wczoraj powiedziałam lekarce o tych żyłkach, bez oglądania przepisała cyclo 3 fort i zastanawiam się czy już kupować czy się wstrzymać do następnej środy jak pójdę do gin prywatnie na sprawdzenie szyjki i badanie?
Ja już jakoś od trzech tygodni biorę cyclo 3 fort, bo mi dosyć spore żylaki wyszły w tej ciąży i po obejrzeniu tych żylaków przepisała mi ten lek, pończochy przeciw żylakowe dla kobiet w ciąży i dała skierowanie na badania z krwi czy nie ma zakrzepów, d-dimmery, Fibrynogen i jeszcze jakieś nie pamiętam nazw a i jeszcze codziennie jedną tabletkę rutinoscorbin kazała łykać i powiem Ci, że od czasu gdy łykam te leki to nogi mi mniej puchną , bolą itp, tylko , że ten lek jest dosyć drogi a mi powiedziała lekarka, że już przed samiutkim porodem nie wolno go łykać , więc skończę to opakowanie i już go nie będę wykupować .

Ja już po wizycie
Szyjka 3 cm lekko miekka ale zamknięta mały wysoko wiec moj plan zawładnięcia światem i dzieckiem po 37 tyg właśnie legł w gruzach lekarz powiedział ze raczej trzymać się terminu dopóki dziecko nie jest nisko i nie naciska na szyjkę to mogę pomarzyć o szybszy porodzie
Ja się zabijeeee ja już czuje ze będzie jak przy corce

Marika między nami jest tydzień różnicy moj mały ma 2185 g a ja zakładałam 2500g woec widzisz tez malutki ale wymiarowi wszystko Ok i lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze woec ty tez się nie stresuj w porównaniu z innymi mamami tu na forum to moj jest najmniejszy

ostatnio ma nawał śluzu, że aż się martwię. Wy też tak dużo macie śluzu?

Wczoraj powiedziałam lekarce o tych żyłkach, bez oglądania przepisała cyclo 3 fort i zastanawiam się czy już kupować czy się wstrzymać do następnej środy jak pójdę do gin prywatnie na sprawdzenie szyjki i badanie?
wez cyclo 3 forte tez biore musze wlasnie dokupic .naturalny sklad nie zaszkodzi maluszkowi

Ja już po wizycie
Szyjka 3 cm lekko miekka ale zamknięta mały wysoko wiec moj plan zawładnięcia światem i dzieckiem po 37 tyg właśnie legł w gruzach lekarz powiedział ze raczej trzymać się terminu dopóki dziecko nie jest nisko i nie naciska na szyjkę to mogę pomarzyć o szybszy porodzie

Marika między nami jest tydzień różnicy moj mały ma 2185 g a ja zakładałam 2500g woec widzisz tez malutki ale wymiarowi wszystko Ok i lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze woec ty tez się nie stresuj w porównaniu z innymi mamami tu na forum to moj jest najmniejszy
Super , że wszystko dobrze:)

reklama
Ja już po wizycie

Czyli przeczekasz te upały może lipiec będzie łaskawszy i chłodniejszy ;)
Super ze wszystko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry