Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, ze wszystko ok! A jaka ta szyjka i ktory tc, ze luteine Ci dal?My już po wizycie, ogólnie wszystko okej, mała szalała na usg, nie mierzył jej. Moja szyjka się troszkę skrocila i dostałam luteine
Kolejna wizyta za 2 tyg. Pobrał mi wymaz na paciorkowce i jutro muszę jeszcze jechać do labu żeby go zawieźć [emoji16]
35+4 mam brać przez 2 tyg. Miała 35mm na polowkowych, dwa tyg temu 30mm a dziś 26mm jest zamknięta ale robi się miękka [emoji849]Super, ze wszystko ok! A jaka ta szyjka i ktory tc, ze luteine Ci dal?
Ja jutro bede w 35+1 i ciekawe co mi powie na wizycie , licze ze juz powoli mi odstawi luteine bo biore ja prawie od poczatku ...35+4 mam brać przez 2 tyg. Miała 35mm na polowkowych, dwa tyg temu 30mm a dziś 26mm jest zamknięta ale robi się miękka [emoji849]
Kurcze to troche przesadzil z ta luteina tetaz[emoji6] No ale nie zaszkodzi[emoji6]35+4 mam brać przez 2 tyg. Miała 35mm na polowkowych, dwa tyg temu 30mm a dziś 26mm jest zamknięta ale robi się miękka [emoji849]
mi odstawili w 34 tyg.No też się troszkę zdziwiłam, bo z tego co wiem to niektóre z was zaraz będą odstawiać
Ja dostałam luteinę tydzień temu, szyjka 1,5 cm.No też się troszkę zdziwiłam, bo z tego co wiem to niektóre z was zaraz będą odstawiać
A no lepiej niech się trzymają jeszcze i nie płatają figliJa dostałam luteinę tydzień temu, szyjka 1,5 cm.