Margana
Fanka BB :)
Raczej sie nie zapowiada na chlody[emoji53]Właśnie też myślałam o przykryciu pieluszka flanelową bo na kocyk raczej będzie za ciepło.
Warto kupić taką najzwyklejszą gruszkę? Bo nie mamy jeszcze nic takiego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raczej sie nie zapowiada na chlody[emoji53]Właśnie też myślałam o przykryciu pieluszka flanelową bo na kocyk raczej będzie za ciepło.
Warto kupić taką najzwyklejszą gruszkę? Bo nie mamy jeszcze nic takiego.
Ja tam będę miała masci, nożyczki, sól fizjologiczna itpDzięki dziewczyny za pomoc
Już myślałam że ze mną coś nie tak [emoji14]
Kupiłam dwa kosze takie na komodę do pokoju mlodego w Pepco i teraz nie wiem co w nie włożyć [emoji14] pomozciePokażcie fotki waszych pokoi dziecięcych, szukam inspiracji żeby jakoś ściany wykorzystać.
Wszystko porę... Ale swoje rzeczy bardziej osobiste też - bielizna, koszule nocne itd - po tym, jak kiedyś miałam wysypkę po nowym staniku wszystko choćby na krótkim programie, bo ubrania, żeby się ładnie na wieszaku prezentowały często są czymś potraktowane...a wszystkie rzeczy nowe pierzecie w czy tylko prasujecie zeby odkazić ?sorki ze głupie pytania może ale moje pierwsze dziecko i jeszcze sie douczam
Moim zdaniem to nawet rozmiar mniejszy powinnaśJa 56 rozmiar bo moj się zapowiada na liliputa
Body, skarpetki, spodnie bawełniane i bawełniana bluza, czapeczka
Moim zdaniem to nawet rozmiar mniejszy powinnaśbo dzieci 3700 w takim chodza
Tez już o tym pomyślałam [emoji58] zobaczę najwyżej dokupie body i jakieś spichy 50
Mi tez sie okropnie chce spac[emoji53]matko jak mnie spanie muli
Pan od łóżeczka pisał, że dziś wysyłka popołudniu. Pozytywnie jestem zaskoczona, bo na allegro pisało do 14 dni![]()
Dokładnie tak[emoji3] a jeszcze jak tak ciepło będzie to myślę że lepiej jak małe będzie miało coś luźniejszego na sobie a nie obcisłe na styk [emoji16]Mój też się zapowiada mały i drobny, ale nie kupuje nic na 50. Po praniu i suszeniu w suszarce cześć bodziakow wypada jakby mniejsza, więc wpakowałam te mniejszejak z długim rękawkiem to zawiniemy najwyżej. Maluch szybko podrosnie - taka mam wizję
![]()
Ja lubię wszytsko wyprasowane ale nie lubię prasowaćJa tez wszystko będę prała na bank i prasowała, pomimo ze to drugie dzieckoja mam w ogóle fobie prasowania [emoji85] wszytsko lubię wyprasowane [emoji85][emoji85]