Margana
Fanka BB :)
Obawiam sie, ze moze byc trudno[emoji23] No ale Ty chba dasz rade!?[emoji23]Sama go sibie wyciągnę ręka [emoji23] jak się poświęcę i zanurzę to raz dwa wyjdzie
Chyba ze charakter po starym to będzie ciężko [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obawiam sie, ze moze byc trudno[emoji23] No ale Ty chba dasz rade!?[emoji23]Sama go sibie wyciągnę ręka [emoji23] jak się poświęcę i zanurzę to raz dwa wyjdzie
Chyba ze charakter po starym to będzie ciężko [emoji23]

Może właśnie wprost powiedzieć, że taki plan? Że świętować będziecie hucznie rocznicę, a na razie zapraszacie na ślub?Powiem Wam laski że chyba nam już lekko w tej końcówce odbija
Taka głupota może ALE nie mam pojęcia jak to rozwiązać: bierzemy ten ślub cywilny, potem obiad na 16 osób- my, moi rodzice i dziadek, siostra, świadkowie, 2 kuzynki M. z męzami, 2 dzieci- w każdym razie mega kameralnie. A jak się wszystko dobrze poukłada planujemy zrobić imprezę za rok, w rocznicę, dla wszystkich znajomych których chcielibyśmy widzieć. No i teraz powiedzcie mi, czy wypada powiedzieć ogólnie znajomym że ten ślub jest tego i tego dnia itp.- ale wtedy 20 minut, po temacie i my się zmyjemy na obiad. Nie wiem czy to nie będzie niekulturalnie? Czy gorzej nie powiedzieć?? Chyba muszę napisać do Joli Kwaśniewskiej![]()
![]()
Może właśnie wprost powiedzieć, że taki plan? Że świętować będziecie hucznie rocznicę, a na razie zapraszacie na ślub?
jak nie powiesz to komus moze byc przykro , zawiadomic mozna dodajac ,ze swietowanie w liczniejszym gronie przeniesione na za rok ...Tak tak znajomi to wiedzą- ale nie wiem czy wypada rzucić hasło: w sobotę, 16, pobieramy się tu i tu czy olać...? Albo poczekać aż ktoś zapyta...?
jak nie powiesz to komus moze byc przykro , zawiadomic mozna dodajac ,ze swietowanie w liczniejszym gronie przeniesione na za rok ...
meil czy wiadomosc na fb chyba ok... w tych kategoriach wiekowych, jakies starsze osoby moglby zle przyjac ciocie czy babcie ale mlodzi ?Może napiszę takiego zbiorowego maila do znajomych...? Czy mailem głupio? No bo jak inaczej, obdzwaniać wszystkich?
meil czy wiadomosc na fb chyba ok... w tych kategoriach wiekowych, jakies starsze osoby moglby zle przyjac ciocie czy babcie ale mlodzi ?
tak wydaje mi sie bedzie milo i niezobowiazujaco![]()
Ej no musi ktoś Was przeciez makaronem obrzucić!Może napiszę takiego zbiorowego maila do znajomych...? Czy mailem głupio? No bo jak inaczej, obdzwaniać wszystkich?
My też planujemy za rok, może 1,5 zrobić taką huczną imprezę, bo Nasze wesele to był obiad tylko z najbliższą rodziną. A tak młodego się odda opiekunce i można się bawić do rana, nie to co teraz o 22 juz spac bo ciążaNie, nie, mówię teraz o swoich znajomych tylko. Może masz rację, napiszę na FB grupowo do wszystkich których zamierzam zaprosić za rok![]()