Karla88
Fanka BB :)
Dostalyscie tez meila z rossmana że do odbioru olejek babydream za grosz?/![]()
Tak dostałam coraz bardziej mi się Rossmann podoba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dostalyscie tez meila z rossmana że do odbioru olejek babydream za grosz?/![]()
Mi tezTak dostałam coraz bardziej mi się Rossmann podoba
a rozstepy mam ogromneTak dostałam coraz bardziej mi się Rossmann podoba

a rozstepy mam ogromne![]()
ja rodzilam tam pierwsza core w 2010 cudnie wspkminam porod z mezem tam i miala swietnego lekarza z tamtad dr Rodzen nawet druga ciaze z Wroclawia konsultowałam znim telefoniczneTez mam na 12.07. ciekawe ktora pierwsza
Ktoras z Was ma w planach moze rodzic na Madalinskiego w Warszawie?
ja ostatnio dostalam zel do nog i stop aprzed chwil dostslsm sms z zaproszeniem po pieluchyDostalyscie tez meila z rossmana że do odbioru olejek babydream za grosz?/![]()
Czyli moje marzenia na wcześniejszy poród mogą legnąć w gruzach? Z ostatniej miesiączki wychodzi mi na 29 lipca![]()
Na szarym końcu to jestem ja z terminem wg om 30.07![]()
A ten mail o pieluchach przychodzi jak się rozpoczyna 34tc czy kończy? Bo w pon będę mieć 33+1 czyli 34 to wtedy dostanę maila? Czy za tydzień?
Powiem CI ze watpie ze sie ich pozbedeMi teraz nie wyszedł ani jeden ale mam po Marcelinie dużo pamiętek
Wydaje mi sie ze jutro ale pewna nie jestemA ten mail o pieluchach przychodzi jak się rozpoczyna 34tc czy kończy? Bo w pon będę mieć 33+1 czyli 34 to wtedy dostanę maila? Czy za tydzień?