Wiolka1980
Fanka BB :)
Nawet tak nie zartuj . Ja młodszego syna urodziłam z wagą 4250 g. i 64 cm.To teraz już z 3 kg będzie, podobne każde kolejne dziecko rodzi się większe, ale nie wiem czy to prawdaBędziesz rodziła SN czy CC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet tak nie zartuj . Ja młodszego syna urodziłam z wagą 4250 g. i 64 cm.To teraz już z 3 kg będzie, podobne każde kolejne dziecko rodzi się większe, ale nie wiem czy to prawdaBędziesz rodziła SN czy CC?
Dobrze, ze ktg czyste! Ale co z malutka? Cis mowia wiecej?Czesc dziewczyny moje ktg czyste skurcze sie wyciszyly mam dostac tabletki ale dzisiaj malej tetno wariuje teraz na ktg dochodzilo czasami do 190:/
Narazie nic. Lekarz mowil, ze jak bedzie dobrze to moze jeszcze wyjde ale dzisiaj tak to tetno zaczelo szalec. Rano myslalam, ze to jednorazowa sprawa ale teraz na ktg to samo tetno podchodzilo do 190, 180Dobrze, ze ktg czyste! Ale co z malutka? Cis mowia wiecej?
Ja tez sie tego obawiam, bo corka 4200g. Ale moj lekarz mowi, ze nie zawsze tak jest, wiec miejmy nadzieje[emoji6]Nawet tak nie zartuj . Ja młodszego syna urodziłam z wagą 4250 g. i 64 cm.
Kurcze, oby sie uspokoilo!Narazie nic. Lekarz mowil, ze jak bedzie dobrze to moze jeszcze wyjde ale dzisiaj tak to tetno zaczelo szalec. Rano myslalam, ze to jednorazowa sprawa ale teraz na ktg to samo tetno podchodzilo do 190, 180
oj az tak ? moze przez te upaly taki spokojny , A kiedy ostatnio go czulas ?
Oj tak najgorsze jest to oczekiwanie na ruchyJak pisałam to ostatnio ruszał się rano potem cisza cały dzień. Teraz zaczął jak się słodkiego najadłam i położyłam na plecach... stres już naprawdę coraz większy chyba, dobrze ze już się rusza
Oj tak najgorsze jest to oczekiwanie na ruchy [emoji20] ja to zaczepialam jak nie ruszal sie ... Ale dobrze ze sie rusza![]()
o rety ... tak nagle....odczulas sama czy na ktg wyszly ?Dziewczyny nie znacie dnia ani godziny ...ja leżę że skurczami pod kroplowka. Próbują zatrzymać magnezem