Jola92
Fanka BB :)
No i ja tez nie wyspanaChyba zadna z nas nie jest[emoji12][emoji12] ja nawet fizycznie nie jesten gotowa bo codziennie niewyspana[emoji19]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i ja tez nie wyspanaChyba zadna z nas nie jest[emoji12][emoji12] ja nawet fizycznie nie jesten gotowa bo codziennie niewyspana[emoji19]
A mi naczynka na nogach popekaly[emoji53] najgorsze ze to nie zejdzie i wstyd nogi pokazacNo i ja tez nie wyspanaWyszły mi rozstępy na wzgórku łonowym i wg ludzi z internetów to znaczy że tuż tuż
Chcę pojechac do szpitala ze skurczami, urodzić i mieć to za sobą
![]()
Ja mam brzuch cały poharatany rozstępami, są ogromne i wyglądają odstraszająco... Po ciąży chyba się będę rozglądać za jakimiś zabiegami laserowymi bo nie mogę na swój brzuch patrzećA mi naczynka na nogach popekaly[emoji53] najgorsze ze to nie zejdzie i wstyd nogi pokazac
Ja na szczescie mam trochę na boczkach i udach w kilku miejscachJa mam brzuch cały poharatany rozstępami, są ogromne i wyglądają odstraszająco... Po ciąży chyba się będę rozglądać za jakimiś zabiegami laserowymi bo nie mogę na swój brzuch patrzeć
Ja psychicznie to jestem wykończona a co będzie dalej???? .. Damy jakoś radę, będziemy dzielić się frustracjami między pieluchą a pieluchą i karmieniemAplikacja mi pokazuje, że zostało 26 dni! ALE JAK TO? JA NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!
To jak to w końcu jest z tym donoszeniem? Zawsze myślałam że donoszona jest od 38+1
To jak to w końcu jest z tym donoszeniem? Zawsze myślałam że donoszona jest od 38+1
Nie tylko tobie mam niestety to samoA mi naczynka na nogach popekaly[emoji53] najgorsze ze to nie zejdzie i wstyd nogi pokazac