Margana
Fanka BB :)
No cos Ty? Nie wiedzialam. To my od 4 lat mieszkamy u siebie i oboje nadal zameldowani kazde u swoich rodzicow, bo nam sie nie chce za to wszystko brac[emoji6]Dowodów po przemeldowania nie trzeba wymieniać. Znieśli ten obowiązek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No cos Ty? Nie wiedzialam. To my od 4 lat mieszkamy u siebie i oboje nadal zameldowani kazde u swoich rodzicow, bo nam sie nie chce za to wszystko brac[emoji6]Dowodów po przemeldowania nie trzeba wymieniać. Znieśli ten obowiązek![]()
Kurcze, to super! Dzieki za info!No właśnie nietak mi powiedziała kobitka w tamtym tygodniu gdy byłam się przemeldowac
Nie ma za co [emoji16] o prawko się jeszcze upewnij, ale co do dowodu mam pewność 100%Kurcze, to super! Dzieki za info!
I o mnie![]()
Żel z kasztanowca w aptece kupisz bez problemu. Mi pomaga.Kochane macie do polecenia jakiś żel/krem na opuchnięte nogi?
Gratuluję udanej wizyty. :-) no to trzymam kciuki żeby Emilka zdecydowała się jednak na czerwiec ;-)Ja po wizycie. Wszystko w porzadku. Pessar nadal trzyma, za 2 tygodnie zdejmujemy.
Emilka wazy 3040g +/- 450g. Lekarz powiedzial, ze za tydzien moge rodzic[emoji3]
Niestety poinformowal mnie, ze od 1 do 15.07 bedzie na urlopie[emoji53] Ale mam sie nie martwic. Jak nieurodze do tego czasu to odda mnie pod opieke swojego kolegi - tego co prenatalne u niego robilam. A jak bym zaczela rodzic to i tak mam najpierw do niego zadzwonic.
Czyli z roznych wzgledow dobrze by bylo jak by panna Emilia postanowila wyjsc do konca czerwca[emoji6] Sam lekarz powiedzial, ze waga moze byc sluszna, wiec lepiej szybciej[emoji6]
Oj nie lubie tak rano wstawac[emoji53]Mam wizyte jutro o 8 30 juz mi sie nie chce wstawać rano
Mi też nie,ale nie składam broniStarać też się staram tylko cóż jak mi to jakoś nie wychodzi [emoji16]

Prawo jazdy niestety trzeba zmienić.Nie trzeba wymieniac dokumentówa i nie ma wielu miejsc gdzie trzeba zgłosić
no i nie trzeba się jakoś strasznie spieszyć jeśli na poprzednim adresie mieszka rodzina bo zawsZe można odebrać list
ale pewnie trudniej jest gdy ktoś mieszka w dużym mieście bo ja mam wszystko pod nosem (max 30minut spacerkiem w jedna stronę) to codziennie mogę iść spacerkiem w jedno miejsce [emoji16]