reklama

Lipcowe mamy 2018

W ogóle kciuki za wizytujące! Moja wizyta 19.06 dopiero :) a dziś zaczynam 36 tydzień [emoji173]️ i zaczynam nabierać energii do działania :)) przed porodem jeszcze zaglądam na piwo firmowe, robię mężowi urodziny 30 -niespodziankę, mam kolacje rocznicowa, sesje ciążowa ( na która się zdecydowałam dopiero wczoraj) i jeszcze jedna kolacje romantyczna na Sky Bar i dopiero planuje urodzić :D

Ja tez mam wizytę 19 :) powiem ci ze u mnie odwrotnie, po weekendzie ślubnym marze ze by już nic nie ogarniać i nie robić :)

reklama
To ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Ja tez na Wilanowie, moze bedziemy sie spotykac z wozkiem :D

Bardzo chetnie sie pisze na jakis sok, o ile sie dotocze, strasznie bola mnie nogi, ciezko sie chodzi:/

Gratuluje duzych dzieciaczkow :)

ja mam USG w czwartek, ciekawa jestem jaki klusek mi urosl ;) na dniach pakuje torbe, bo juz jakies dziwne bole krzyzowe miewam czasami, troche strach, ze taka niegotowa. Dla dziecka prawie wszystko juz jest a torba nie spakowana... wstyd!

ja juz po wizycie szyjka pomału zaczeałą się skracać co mnie zaniepokoiło to ze tydzień temu ważyła 2500 i w tym tez jak zapytałam ile waży ale oczywiście nie zapytałam o to

USG się myli do pół kilograma więc nie martw się, któryś pomiar był pewnie niedokładny. Który masz tydzień?

U mnie w 35 tyg mały miał 2185g generalnie usg zawsze się myli +\- pozatym 2500g to nie tak mało znowu do 3 kg dojdzie bankowo a to normalna waga

Mi zreszta na każdym pomiarze wychodzi ze junior będzie mieć Ok 3100g zreszta nie spodziewam się kolosa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry