Renfrii
Fanka BB :)
Już się martwiłam, że to objawy porodu są. Ale dziękuje, uspokoiłaś mnieJa takie coś czuje jak próbuje wstać
Dziecko już nisko swoje wazy wiec naciska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się martwiłam, że to objawy porodu są. Ale dziękuje, uspokoiłaś mnieJa takie coś czuje jak próbuje wstać
Dziecko już nisko swoje wazy wiec naciska
Już się martwiłam, że to objawy porodu są. Ale dziękuje, uspokoiłaś mnie![]()
Możliwe, że to główka wciskająca się w kanał rodny.Dziewczyny mam takie dziwne uczucie jak chodzę jakby w podbrzuszu i w środku pochwy takie jakby skurczę, takie jakby uczucie jakby coś miało mi pęknąć nie umiem tego nawet opisać czy Wy też macie coś takiego? Czy to normalne?
Upewnij się w swoim szpitalu, ale to raczej norma, że może wejść z Tobą jedna osoba rodzić.Dziewczyny jak to jest z porodem rodzinnym swojemu lekarzowi zgłaszam ze chce z mezem rodzić zanim skierowanie napisze czy jak juz będziemy w szpitalu
mnie własnie z dnia na dzien coraz bardziej krocze boli czasem czuję jak bym miała tam spuchniente wszystkoKochana jak cię złapie to będziesz wiedzieć instynktownie ze to to [emoji4] tego nie da się przeoczyć
Teraz na końcówce dzieci powoli wchodza w kanał wiec będzie nas bolec, naciskać, czy właśnie uciskać
To już nie taka malutka :-) superJuż po USG, malutka waży 3153 , 37 t 2 d :-) a pojutrze wizyta u mojej lekarz prowadzącej ciążę , zobaczymy co tam z szyjką
Duzy :-) a jak się czujesz?Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07
Oh..nie jesteś sama. Ja jestem z okolic Rzeszowa :-)ale wam dobrze :* warszawiaczkimozecie sie potkać a ja sama z Rzeszowa
z lipcówek
a z kand jesteś ;dOh..nie jesteś sama. Ja jestem z okolic Rzeszowa :-)