Margana
Fanka BB :)
A porzadki tez, ale to za tydzien[emoji3]ja wypralam, wyprasowalam i poskladalam ... ufff
tylko porzadki w domu by sie jeszcze przydaly !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A porzadki tez, ale to za tydzien[emoji3]ja wypralam, wyprasowalam i poskladalam ... ufff
tylko porzadki w domu by sie jeszcze przydaly !
Haha, no ja na trzy raty pakowalam[emoji6]A ja wczoraj panikowałam moj wyciągnąć torbę żeby sie smakowała ale jak zaległam na.kanapie to.ta.torba ta leży
Karla to Ty juz tyle porobilas zanim ja wstalam?! To chyba sie nie zgramy w tym sprzataniu za tydzien[emoji6]Laski u nas z rana dziś chłodno po burzy mimo ze zasnęłam po 2:00 i pobudka o 7:00 od razu inaczej się czułam posprzątałam , pranie, przyszykowała obiad i o 11:00 już byłam gotowa z wszystkim i energia i siły ale od popołudnia zaczęło się robić znów duszno i opadłam kompletnie taka duchota mi nie sluzy czuje się jak wypluta
Wszystkim gratuluje udanych wizyt
Ja właśnie zasiadam do płacenia rachunków i oglądania jak z konta znikają pieniądze [emoji23]
Zwykle sie na ip zglasza idac juz do porodu. Ale pewnie tez to zalezy od szpitalaDziewczyny jak to jest z porodem rodzinnym swojemu lekarzowi zgłaszam ze chce z mezem rodzić zanim skierowanie napisze czy jak juz będziemy w szpitalu
ja to chyba jednak w sobotę sie zabiorę za pakowanie he zaczęłam ale okazało sie ze kosmetyczkę mam za małą i jebałam tym wszystkim muszę isć do rodziców po większa i zacząć prac ciuszki małejHaha, no ja na trzy raty pakowalam[emoji6]
Ale w sumie trzy torby to i prawidlowo[emoji3]
Karla to Ty juz tyle porobilas zanim ja wstalam?! To chyba sie nie zgramy w tym sprzataniu za tydzien[emoji6]
To dawaj na lwowskaTez słyszałam ze spoko tam jest napewno lepiej niż na szopna
No tak, jak kuz musze rano gdxies wyjsc to tez sie pozniej nie klade. A ze M mloda zawozi do przedsxkola to jak wyjda klade sie spowrotem i pol dnia mam z glowy[emoji53]No ja musze wstawać codziennie bo marcelina do szkoły na 8:00 wiec musze ja zawieź a potem mi się już nie chce spac a ze pogoda dziś była wkoncu normalna to i energię miałam
To dawaj na lwowska[/QUO
he już az tak nie bede kombinować i tak miedzy szopenem a prof sie zastanawiam