Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadalaa pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadalaa pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
tez mi to teściowa mówiłaKiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
a pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
no tak legend to nigdy nie brakowaloa pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
ooo tez ciekawieKiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
My robilismy chrzciny jak corka miala 7 miesiecy[emoji23]Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
Mam [emoji23] ale piętro niżej a dupy mi się nie chce ruszyć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Buahaha a masz?
Ja w nocy o 1 zjadłam synowi loda
A ja mam od kilku dni jakiś duży apetyt... Pół kg czereśni za godzinę pół kg truskawek... Na kolację 100gram bobu... Ciągle coś [emoji12]
Zobacz załącznik 867066 Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. ChybaBo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka
![]()

Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]

az tak to tez przeraza.... dzis synek pytal , czy jakzaczne rodzic w domu to ma po pogotowie dzwonic ...mam nadzieje jednak dojechac !!!!
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
No jak to w ogole[emoji33] To tym bardziej byl powod do ukrywania dziecka w domu[emoji23]Wyrodna matka
Ja wczoraj miałam taką gastrofazę opór..!! Jadłam i mieszałam, pomimo że czułam że mi się uleje..
HahahŚliczne te literki! Mogłabym się nad nimi zastanowić gdybym na 100% była pewna imienia...
Ooooo, @Karla88, @Darka83 to jest zajebisty pomysł..!!! Obyśmy tylko nie odbierały 2 porodów na stoliku do kawy
Przezorny chłopak
Śliczne kolory!
Wow... no to grubo jakby ktoś chrzcił po rokuAlbo nie chrzcił w ogóle
![]()
Nie taki mały bo 17 lat już ma ☺No to super [emoji23] mały już dba o siostrę, oby tak dalej! [emoji57]