ani_anita
Fanka BB :)
Haha, poczekaj na apetyt przy karmieniu piersią, jeśli planujeszZaczynam się bać samej siebie juz.2 bułki opedzlowalam dzisiaj i oczywiście snikersa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, poczekaj na apetyt przy karmieniu piersią, jeśli planujeszZaczynam się bać samej siebie juz.2 bułki opedzlowalam dzisiaj i oczywiście snikersa
Na niektórych wózkach są ostrzeżenia, żeby nie pakować materaca grubszego niż ten domyślny, chyba chodzi o bezpieczeństwo...Dziewczynki a do wózka musi być materac? Czy wystarczy położyć kocyk lub otwarty rożek?
Ja właśnie jem wczesny obiadJa dwie kromki chleba razowego ok 9 a teraz 300g czereśni i mala chalwe [emoji16] nie jesteś sama hehe
Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Mam nadzieję że się nie pogniewa że wam napisałam.. Martwię się...
Trzymam kciuki , musi byc dobrzeDziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Na pewno się niepogniewa coś Ty. Trzymam kciuki za nich [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Dobrze, że wtedy się więcej spala kcal [emoji16]Haha, poczekaj na apetyt przy karmieniu piersią, jeśli planujesz![]()