Margana
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Mam nadzieję że się nie pogniewa że wam napisałam.. Martwię się...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki!Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
oj czyli gaderiela?Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Super. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z obojgiem!Już jest po, ale na pewno napisze wam szczegóły sama jak ochłonie![]()
Takoj czyli gaderiela?
Powiedz normalnie, ze poszlas do przychodni pobrac zeby nie placic i tyle.Dziewczyny bo niewiem jak to teraz pogodzić chodziłam sobie czasem do dwóch lekarzy prywatnie i na nfz prywatnie bo już miałam zwolnienie od tego lekarza a na nfz bo jak potrzebowałam jakieś recepty albo coś mnie nie pokoiło to od razu mnie przyjął i nie musiałam płacić i w sumie załuję ze odrazu nie poszłam do nigo na nfz bo nie widzę żadnej różnicy oprócz ze wszystko za darmo i pobrał mi ten gbs mam jutro isc do niego po badania i skierowanie do szpitala .. ale we wtorek mam wizytę prywatną i moj lekarz ma mi pobrac gbs prywatnie mam mu powiedzieć ze juz mam wyniki trochę namieszałam ... m
Mam nadzieje ze z maluszkuem i z nia w porzadku ktory tydzien teraz miala?
Mam nadzieję że wszystko jest ok.Dziewczyny.. Trzymajcie kciuki Malwina z tego co się dowiedziałam od położnej w trybie pilnym pojechała na cesarke...
Ola a jak Ty zalozyli Ci już passar?Mam nadzieję że wszystko jest ok.
CudoBlanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254
Śliczna moje gratulacjeBlanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254