SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
No to widocznie co lekarz to inny sposób prowadzenia ciąży (niekoniecznie zły może uważa, że naprawdę nie ma powodu)no wlasbie urlopu nie ma bo juz miala, dwa tygodbie temu z tego co mowila pani w rejestracji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to widocznie co lekarz to inny sposób prowadzenia ciąży (niekoniecznie zły może uważa, że naprawdę nie ma powodu)no wlasbie urlopu nie ma bo juz miala, dwa tygodbie temu z tego co mowila pani w rejestracji
Do szpitala jakie zestawy dla dzieciaków planujecie? Ja myślałam o body z krótkim rękawkiem +pajacyk?
Ja mam spakowane po jednym body z krótkim rękawem z rozmiaru 56 i 62 i jeden pajacyk coś między 56/62 i czapeczkę. Nic więcej nie mam. Jakby było chłodniej to M przywiezie razem z fotelikiem na wyjścieDo szpitala jakie zestawy dla dzieciaków planujecie? Ja myślałam o body z krótkim rękawkiem +pajacyk?
Ja biorę body na długi, krotki, polspiochy i pajacykDo szpitala jakie zestawy dla dzieciaków planujecie? Ja myślałam o body z krótkim rękawkiem +pajacyk?
To takjak ja[emoji20] Wspolczuje[emoji20]Ja mam zgagę od początku, jeszcze jak nie wiedziałam o ciąży. A teraz przyszło nasilenie. Wczoraj poszłam głodna spać, bo żadnej kolacji nie dało się zjeść [emoji85]
To super! Oby tak bylo[emoji5]Hej dziewczyny!
Spakowalam wczoraj torby do szpitala dla siebie i malutkiej, chyba nareszcie dziewczynka ustawia sie glowa w dol bo czuje i widzę rozsciaganie w każda możliwa stronę.
To swietnie!Wychodzę dziś do domu![]()
Bardzo ladna. Naprwno pieknie bedziesz wygladac!hej
zamówiłam sukienkę, wzięłam rozmiar 42małe są różnice między 40ści, a boję się, że ona będzie na styk. https://c.allegroimg.com/s1440/03a6f9/86dbb20e40a2b5caebdd36bd31fc Więc już szafa 3 drzwiowa jak nic
powiedziałam, do męża, że jak będzie zła to nie idę na wesele. W ramach pocieszenia zrobiłam galaretkę do popołudniowej kawy
![]()
ja muszę przygotować 3 zestawy do szpitala. Mam długą listę wytycznych
dla dziecka:
rożek, pieluchy tetrowe 6 szt.
3 komplety ubranek dla dziecka
Komplet czyli:
body + pajac
lub
body + kaftanik + śpiochy
lub
body + kaftanik + półśpiochy
lub
koszulka + pajac
lub
Koszulka + kaftanik + śpiochy
lub
koszulka + kaftanik + półśpiochy
skarpetki, rękawiczki, czapeczki po 3 szt.
paczka pieluch jednorazowych 3-6 kg
chusteczki nawilżone, maść pielęgnacyjna
kocyk