Margana
Fanka BB :)
Aha, czyli normalnie za caly rok. To super dzieki!Nirmalnie należy ci się pełny 26 dni bo to jest obliczane z stażu pracy
Masz powyżej 10 lat wiec normalnie 26 dni
P.s 26 dni to ja mialam po 2 latach pracy[emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aha, czyli normalnie za caly rok. To super dzieki!Nirmalnie należy ci się pełny 26 dni bo to jest obliczane z stażu pracy
Masz powyżej 10 lat wiec normalnie 26 dni
Haha, dobra strategia, zamiast zazdrosci bedzie ulga[emoji23]W sumie masz racje, w każdej chwili może się zdarzyć poród. Mój lekarz mówi że po skończonym 34tc nie ma tragedii już, a ja właśnie ten tydzień skończyłamPóki co jak mam niepohamowany instynkt macierzyński i potrzebę tulenia dziecka atakuje mojego 8-latka
Już ma mnie dość i z ulgą powita siostrę na świecie
![]()
Gratuluję [emoji16] śliczna dziewczynka
Nie miałam odwagi zapytaćHaha, ciekawe czy ktoras byla z bb[emoji3]
Słodka
PiękneZobaczcie jakie zakupy tatus robi coreczkom[emoji3]
Zobacz załącznik 868550
Ojjj... Całej pizzy to nigdy nie zjadłam [emoji16] max dwa kawalki [emoji16][emoji16]ale za to jem czestoNo ja też niezdrowo teraz jem. Jeszcze na dodatek Ł mnie rozpieszcza i co chwila w jakieś restauracji jadamy zamiast w domu. Ostatnio miałam taki spust że w knajpie najpierw zamówiłam sałatkę, a potem największą pizze. Tylko dla siebie, Ł zamiawiał osobno bo wiedział że nie ma szans , że zostawie mu choć kawałekI kelner do mnie że ta pizza jest naprawdę wielka, to odpowiedziałam, że dobrze sie składa, że jestem w ciąży i kocham pizze
Oczywiście dałam radę zjeść całą i jeszcze deser wepchnęłam
Przepiękna!![]()
PiękneZobaczcie jakie zakupy tatus robi coreczkom[emoji3]
Zobacz załącznik 868550