Margana
Fanka BB :)
No on lubi ladnie ubierac swoje dziewczyny[emoji3]Nie miałam odwagi zapytać [emoji14]
Słodka
Pięknepostarał się tata
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No on lubi ladnie ubierac swoje dziewczyny[emoji3]Nie miałam odwagi zapytać [emoji14]
Słodka
Pięknepostarał się tata
![]()
chyba ze naturalna oksytocyna z mezemU mnie nikt nie rodzi bez wywolywania oksytocyna... Mam nadzieję , że się z tej tradycji wylamie
ja schudlan 200g nie wiem jakim cudem jem normalnieJa ostatnio w ciągu miesiąca przytyła 300 gramA jadłam jak głupia słodycze, bób i ogólnie nie żałowalam sobie
Oczywiście mam na wyciszenie wyrzutów sumienia spowodowanych tonami słodyczy teorię, ze to na pewno dzięki nim
A tak serio moja gin mówi, że pod koniec już się malutko tyje, tyle co dziecko i wszysko czego ono potrzebuje. Ja na dodatek pocę sie jak głupia, więc troszkę tez tracę w ten sposób.
Zobaczcie jakie zakupy tatus robi coreczkom[emoji3]
Zobacz załącznik 868550
Jestem z siebie dumna [emoji16] zaraz wyciągam z pralki drugie pranie małej [emoji16] jutro będzie prasowanko [emoji2]
SuperJestem z siebie dumna [emoji16] zaraz wyciągam z pralki drugie pranie małej [emoji16] jutro będzie prasowanko [emoji2]
Super[emoji3] To juz bedzie wsxystko gotowe?Jestem z siebie dumna [emoji16] zaraz wyciągam z pralki drugie pranie małej [emoji16] jutro będzie prasowanko [emoji2]
Prawie, jeszcze nie mam koszul do szpitala, prześcieradła, bujaczka i przewijaka. Zamawiamy w środę jak K wróci z trasy [emoji16]Super[emoji3] To juz bedzie wsxystko gotowe?