SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nie ma za co [emoji16] ja jak widzisz ogladalam już na zaś choć nie mamDzięki wielkie, zbieram każde informacje i będę się ratować po porodzie [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma za co [emoji16] ja jak widzisz ogladalam już na zaś choć nie mamDzięki wielkie, zbieram każde informacje i będę się ratować po porodzie [emoji23]
Ja mam coraz więcej niestety [emoji849]Nie ma za co [emoji16] ja jak widzisz ogladalam już na zaś choć nie mam
![]()
długo czekałaś ja czekam od kwietniaMają obowiązek poinformować, przynajmniej u mnie tak było, jechałam do nich, ale w sumie nic z tego nie wynikało, poza tym, że mogłam sobie poczytać protokół.
Nawet po porodzie mogą się zrobić ... Nie znamy dnia ani godziny z tymi cholerami [emoji12]Ja mam coraz więcej niestety [emoji849]
A miało być tak pięknie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Nawet po porodzie mogą się zrobić ... Nie znamy dnia ani godziny z tymi cholerami [emoji12]
![]()
Ja się nastawilam od poczatku, że pięknie będzie tylko w 2 trymestrze [emoji16]A miało być tak pięknie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No, 60cmBoże ale pizza ja miałam ostatnio taka 32cm to tylko 1.5 kawałka A jaka byłam głodna [emoji44]
Smaruję się olejem z awokado, wcześniej migdałowym, i jak na razie odpukać tam, gdzie się smarowalam to ani jednego (gdzie indziej mam...)Kochane, a macie jakieś sprawdzone sposoby na rozstępy?? To co mi się zrobiło na bokach i nogach to jedna wielka porażka [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
[emoji110][emoji110][emoji110]Ja dziś wizyta o 16.30, trzymajcie kciuki bo stres jak zawsze... no i dziś 36+1 zobaczymy czy zdejmie pessar![]()
To ladna waga na plusie[emoji3] Oby sie synus zdecydowal jrdnak obrocic!Melduje nas po wizycie.
waga +12.900
USG dziś nie miałam, powiedziała, że KTG w porządku i wypisała skierowania na badania. Następna wizyta 3.07 jak Mały się nie obróci to wypisze skierowanie na cc