Margana
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23]Hahahahaha to faktycznie musiał być chłopak zagubionyja słyszałam od położnej ze facet miał dowieźć majtki do szpitala, same stringi przywiózł [emoji12]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23][emoji23][emoji23]Hahahahaha to faktycznie musiał być chłopak zagubionyja słyszałam od położnej ze facet miał dowieźć majtki do szpitala, same stringi przywiózł [emoji12]
Ja nawet jak raz na ruski rok obetne jakaś szorstka to dziurę zrobię [emoji16][emoji16]
![]()
To swietnie, ze wszystko ok!Cześć babeczki!
Miałam z rana wizytę- szyjka trochę się skróciła, w 2cm, ale wszystko pozamykane. Niemniej dobra informacja, ze coś tam zaczyna się dziać... wagi nie znam, bo tylko sprawdzała serduszko i czy główka dalej w dół, a w ogóle jak tylko włączyła usg to młody zaczął skakać jak szalony, aż się śmiała [emoji4]
Kolejne usg mam w 38 tyg... [emoji849]
Po wizycie pojechaliśmy odebrać wózek, zaraz wrzucę foty bo już się wietrzy.
Piękny [emoji173] dużo płaciliście?
Bardzo ladny[emoji3] A do czego jest ta raczka w gondoli? Do przenoszenia? Ona sie sklada?
A to bez pokrowca jest?A to tak jak mój M [emoji16]
Darka No u mnie wokół lasu i innych ścieżek gruntowych brak- wiec nie miałam dylematu. Ale gdyby było inaczej to kurde chyba trzeba 2 komplety kół kupować
Dziewczyny, mam taka kurę do karmienia, jakby rogal na którym lezy dziecko. Prac?
Właśnie widziałam że cena samego stelaża jest powalająca, wyższa niż cena naszego wózka [emoji23] super że dziadkowie wyszli z taką inicjatywąPowiem Ci szczerze ze caly wózek jest strasznie drogi :/ ale włoscy dziadkowie powiedzieli ze kupują, zaakceptowali cenę wiec bardzo się ucieszyłam![]()
Śliczny ten wózek, no i najważniejsze, że wszystko ok [emoji106]