reklama

Lipcowe mamy 2018

Piękny [emoji7][emoji7]też rozwazalam ale w mojej okolicy potrzebny mi prawdziwy terenowy bo rownego chodnika to tu nie znajdę [emoji31][emoji31]
Dlatego ja kupuję thule glide (chyba, że zdecyduję się na inny model, ale w tym stylu ;))
Ten, który mam to od kuzynki, choć kółka ma duże, to na spacery po okolicy z nim nie planuję, tylko w chuście ;)

reklama
A mnie nosi żeby coś uszyć :D tylko brak pomysłu :P
Ja będę szyć w czwartek ;)
Maszyna dopiero w transporcie, poza tym dzisiaj bym nie była w stanie do niej usiąść...
Z pomysłów na szybko - kocyk, prześcieradło, pokrowiec na przewijak (będę szyć w czwartek ;)), kurak do karmienia, "ponton" czy jak toto można nazwać (to przenośne, co kiedyś wrzucałam zdjęcia, żeby mieć lekkie przenośne miejsce do spania, które można wziąć do kuchni, pokoju, czy gdziekolwiek)

Ja będę szyć w czwartek ;)
Maszyna dopiero w transporcie, poza tym dzisiaj bym nie była w stanie do niej usiąść...
Z pomysłów na szybko - kocyk, prześcieradło, pokrowiec na przewijak (będę szyć w czwartek ;)), kurak do karmienia, "ponton" czy jak toto można nazwać (to przenośne, co kiedyś wrzucałam zdjęcia, żeby mieć lekkie przenośne miejsce do spania, które można wziąć do kuchni, pokoju, czy gdziekolwiek)
Właśnie o prześcieradłach do wózka myślałam bo kupiłam jedno ale jest trochę małe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry