JustMe55
Fanka BB :)
Możliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Wrzucam wam fotkę z kangurowania [emoji8] Zobacz załącznik 869450
Jakie cuuuuuudo[emoji7][emoji7][emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki, żeby się zaczęło samo do tego czasu [emoji110][emoji110][emoji110]Dziś byl lekarz i powiedział że w pon działamy jak samo się nie zacznie... Mówił coś o cewniku foleya.. Miała któraś z was???
Jaka słodycz ,!!! Aż mi się oczy zaświeciły !!Możliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Dziś byl lekarz i powiedział że w pon działamy jak samo się nie zacznie... Mówił coś o cewniku foleya.. Miała któraś z was???
Super gratulację. Ale słodka. Też już tak chcę.Możliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Cudaśne [emoji7][emoji11]Możliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Tak foley jest na rozwarcie żebyś miala[emoji4]Dziś byl lekarz i powiedział że w pon działamy jak samo się nie zacznie... Mówił coś o cewniku foleya.. Miała któraś z was???
Mam nadzieję że chociaż podziała jeśli już...Tak foley jest na rozwarcie żebyś miala[emoji4]
Jaka zadowolonaMożliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.