niemamco
Fanka BB :)
Ej. Ej. Pomyślcie o tych co maja termin na 24 [emoji12]
Albo na 25
Dobrze, ze sama nie jestem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ej. Ej. Pomyślcie o tych co maja termin na 24 [emoji12]
AA, no to super, powodzenia w takim razie. Trzymam kciuki!
no fakt , niby co to jest po 8 miesiacach a z drugiej strony wiecznosc !
jeszcze ja sie nastawilam na wczesniejszy porod to teraz juz sie czuje jakbym przenosila
mam szczerze dosc ... z drugiej strony jak pomysle , jak bedzie ciezko z noworodkiem to tez sie boje !
do wloch trzeba jechac tu nizsze temperatury niz zwykle i prawie codzien burza lub deszcz ...Dziewczyny po prostu narzuciły takie tempo że ja JUŻ czuję się jakbym przenosiła...!!
No i dupa, burza przeszła bokiem tylko mega wiatr był... jestem zawiedziona...
Do nas też nie doszła burza, ale trochę powiało, popadało i temperatura w pół godziny spadła z 30 na 16 [emoji847]Dziewczyny po prostu narzuciły takie tempo że ja JUŻ czuję się jakbym przenosiła...!!
u nas raczej nie zapowiada sie na burze lekki wiaterek jestDziewczyny po prostu narzuciły takie tempo że ja JUŻ czuję się jakbym przenosiła...!!
do wloch trzeba jechac tu nizsze temperatury niz zwykle i prawie codzien burza lub deszcz ...
U mnie padałoDziewczyny po prostu narzuciły takie tempo że ja JUŻ czuję się jakbym przenosiła...!!