reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć kochane, jak się czujecie? Ja dziś do dupy. Zgaga znowu wraca. Nogi dwa razy moczyłam i masowałam i nadal wyglądają strasznie.. Rano brzuch bolał jak na okres. Teraz boli kręgosłup i biodro.. Ciekawe kiedy się to skończy... Na szczęście już wszystko na swoim miejscu [emoji4] muszę zamówić jeszcze przewijak i staniki do karmienia, bo u siebie nie mogę dostać..
Spakowałam torbę. Wsazilam do niej dwa ręczniki większy i mniejszy, kosmetyczkę, kubek i sztućce, 3 koszule, majtki, podpaski, podkłady, wkładki laktacyjne, ręcznik papierowy, klapki, pampersy i husteczki.. O czymś zapomniałam.??? Zobacz załącznik 870070Zobacz załącznik 870071Zobacz załącznik 870072Zobacz załącznik 870073Zobacz załącznik 870074
Wow jakie postepy[emoji3] Super!
Laktator nie wiem czy chcesz brac?

reklama
Byłam popołudniu w medicoverze na wizycie- nie dowiedziałam się niczego [emoji849] otóż takie bóle w tym momencie ciąży są normalne. Mogą coś znaczyć- ale nie musza [emoji849][emoji849] lekarz zbadał mi szyjkę na usg- podobno zamknięta i 4 (!) cm. W poniedziałek u mojej gin miała 2 cm... wiec dołączam do klubu elastycznych szyjek ;) powiedział ze narazie nie powinnam zacząć rodzic, Ae znowu- an tym etapie ciąży gwarancji nie da [emoji85] równie dobrze mogłam sobie powróżyć sama w domu [emoji12] dalej czuje to podbrzusze, No ale skoro mam w zapasie 4 cm szyjki.... [emoji12][emoji12]
Cos te ich pomiary jakies podejrzane. Ja tez raz mam 2, raz 4 pozniej znowu 2. Az sie wierzyc nie chce ze to tak skacze... :D

Cos te ich pomiary jakies podejrzane. Ja tez raz mam 2, raz 4 pozniej znowu 2. Az sie wierzyc nie chce ze to tak skacze... :D

Normalnie czary prawda? I jeszcze żeby to było pół cm to rozumiem, nawet bym nie zwróciła uwagi. Ale kkkk 2 cm różnicy?

Jadę jutro do rodziców na kilka dni- bo M. Leci tez na kilka dni do swoich, jego tata bardzo zle się czuje, a potem już go nie puszczę... wiec najwyżej urodzę w Białymstoku, tam przynajmniej sami znajomi lekarze [emoji16][emoji16]

Normalnie czary prawda? I jeszcze żeby to było pół cm to rozumiem, nawet bym nie zwróciła uwagi. Ale kkkk 2 cm różnicy?

Jadę jutro do rodziców na kilka dni- bo M. Leci tez na kilka dni do swoich, jego tata bardzo zle się czuje, a potem już go nie puszczę... wiec najwyżej urodzę w Białymstoku, tam przynajmniej sami znajomi lekarze [emoji16][emoji16]
dobrze znosi te chemie co ? skoro ma sile latac i normalnie zyc.... a ty witaj w gronie straszonych skurczami i diagnozami odmiennymi w zaleznosci od lekarza :D

Byłam popołudniu w medicoverze na wizycie- nie dowiedziałam się niczego [emoji849] otóż takie bóle w tym momencie ciąży są normalne. Mogą coś znaczyć- ale nie musza [emoji849][emoji849] lekarz zbadał mi szyjkę na usg- podobno zamknięta i 4 (!) cm. W poniedziałek u mojej gin miała 2 cm... wiec dołączam do klubu elastycznych szyjek ;) powiedział ze narazie nie powinnam zacząć rodzic, Ae znowu- an tym etapie ciąży gwarancji nie da [emoji85] równie dobrze mogłam sobie powróżyć sama w domu [emoji12] dalej czuje to podbrzusze, No ale skoro mam w zapasie 4 cm szyjki.... [emoji12][emoji12]
O matko, ale owocna wizyta[emoji33] A te Wasze szyjki to magiczne sa[emoji6]

reklama
Ale najada sie cycusiem czy dokarmiasz?
A espymisanu dawaj po 25kr przed kazdym karmieniem to bedzie dzialac.

Ja się na karmieniu nie znam ale mam super polozna, która jest też doradca laktacyjnym i słucham jej. Dokarmiam 4x na dobe po 30ml.
Espumisan miałam dać 3x5 kropel i w razie czego zwiększyć. Mówisz że aż do tej ilości?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry