Veraska
Fanka BB :)
Dokladnie tak robiłam. Ręcznik zwinięty podkładałam.Ja przy corce nie mialam, tetaz tez nie kupuje. Jak sie okaze, ze jest potrzeba to albo kupie, albo wloze zwiniety recznik pod materac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie tak robiłam. Ręcznik zwinięty podkładałam.Ja przy corce nie mialam, tetaz tez nie kupuje. Jak sie okaze, ze jest potrzeba to albo kupie, albo wloze zwiniety recznik pod materac.
Ja wlasnie wrocilam z USG, moja kluska sie obrocila buzia do dolu wreszcie. Do tej pory byla glowa do dolu ale buzia do gory co troche by komplikowalo sprawe przy porodzie... no i wazy prawie 3200. Niestety nadal nie mam pewnosci czy to chlopak... juz sie nie dowiemybedzie niespodzianka
![]()
Pytanko do tych co juz maja opieke nad maluchem za soba - jestescie za budzeniem dziecka na karmienie? czy czekac az samo sie obudzi, jesli dobrze przybiera na wadze i nie wybudzac na sile? wiem ze sa dwie szkoly i nie wiem co o tym myslec.
@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.

Najważniejsze że wszystko dobrze :-)Nie wiem ile ma cm, ale jest o tydzien wieksza.
No pewnie, ze tak. Tylko boje sie zeby do terminu za duza nie urosla[emoji53]Najważniejsze że wszystko dobrze :-)
Na stojąco, albo tak trochę bokiem na siodełku, już niedawno tak jeździłam, bo główka od dłuższego czasu niskoO wow! Nie wiedziałam że masz kinder surprise...!! To jestem mega ciekawa...na kiedy dokładnie masz termin?
Ja młodego wybudzałam, ale myślę że to był błąd... chociaż w sumie na początku kazali mi ze względu na to że wyszedł do domu na granicy żółtaczki- i żeby nie wracać do szpitala. Więc może na początku, jeśli są takei wskazania, to powinno się... ale jeśli z dzieckiem nr 2 wszystko będzie ok to nie będę tego robiła.
I ty chcesz siedzieć dziecku na głowie na rowerze..?![]()
![]()
Aż chyba pójdę się pomacać
Ja miałam klin w 1-szej ciąży, ale w ogóle nie używałam, więc teraz też nie kupuję.
sa siodelka z dziurkaNa stojąco, albo tak trochę bokiem na siodełku, już niedawno tak jeździłam, bo główka od dłuższego czasu nisko![]()
U mnie w 36+5 bylo 34cmA jak szybko rośnie główka? Jak to u Was wygląda? U mnie w 35+4 było 33,05cm. myślicie że to dużo?
To chyba juz zalezy od genow i nie ma co sie przejmowac. Moj np mial 28cm w kwietniu a dzisiaj 33cm. Mnie to interesuje tylko ze wzgledu na cwiczenia z balonikiem. Wiem jaki mniej wiecej obwod musze... 'osiagnac'A jak szybko rośnie główka? Jak to u Was wygląda? U mnie w 35+4 było 33,05cm. myślicie że to dużo?