Margana
Fanka BB :)
Haha, az tak[emoji23] To milej zabawy zycze[emoji3]mąż, który od miesiąca boi się mnie dotknąć, żeby mi się nic nie stało zapowiedział na jutrzejszy wieczór dziki seks [emoji14] już to widzę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, az tak[emoji23] To milej zabawy zycze[emoji3]mąż, który od miesiąca boi się mnie dotknąć, żeby mi się nic nie stało zapowiedział na jutrzejszy wieczór dziki seks [emoji14] już to widzę![]()
A ja mojego namawiam i namawiam, w on nie chce! A nawet lekarz powiedzial że przydałoby się coś zadziałać.mąż, który od miesiąca boi się mnie dotknąć, żeby mi się nic nie stało zapowiedział na jutrzejszy wieczór dziki seks [emoji14] już to widzę![]()
Nie jestem niestety wstanie doradzić możliwe ze tak nacisk na pechezDziewczyny co to jest, czuje jak bym lekko siusiała, spodenki aż zmoczyłam, teraz się to trochę uspokoiło ale co jakiś czas takie jakby sączenie jest. Nie chce panikować i lecieć na pogotowie, żeby zaraz wrócić do domu, czy może Mikołaj mi tak na pęcherz uciska, że mocz samoistnie leci?
mąż, który od miesiąca boi się mnie dotknąć, żeby mi się nic nie stało zapowiedział na jutrzejszy wieczór dziki seksjuż to widzę
![]()
Może to być mocz, mogą być wody.Dziewczyny co to jest, czuje jak bym lekko siusiała, spodenki aż zmoczyłam, teraz się to trochę uspokoiło ale co jakiś czas takie jakby sączenie jest. Nie chce panikować i lecieć na pogotowie, żeby zaraz wrócić do domu, czy może Mikołaj mi tak na pęcherz uciska, że mocz samoistnie leci?