Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakaś różnica w cenie jest w stosunku do wózków z pompowanymi kołami?
![]()
![]()
A ja w koncu oderwalam sie od telefonu i wstawilam pranie. Za pol godziny mloda ze szkoly wraca tak ze za obiadek sie zabieram. Ratatuja dzisiaj. Nie z bagietka a z ryzem bo mloda bez ryzu tego nie tknie :-)Wyżyłam się na sprzątaniu. I jakoś mi lepiej
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Polecam chustę kieszonkę nie trzeba wiązać i u mnie super się sprawdziła[emoji2]Ja wiem, że "w terenie" będę używać sporadycznie, częściej w mieście no i pakowanie do auta, więc musi się łatwo składać. Wcześniej miałam piankowe i dmuchane- jedne z przodu, drugie z tyłu i sprawdziło się super.
To faktycznie dobrze licząI tak powinno być
![]()
Jak prawidłowo zawiązujesz, to od razu można...
Super :-) czasami w lumpku naprawdę fajne okazy się trafią. Ja np w lecie trafilam taki fajny wiosenno wczesno jesienny czarny lekki plaszczyk :-) i razem z koszulami dla M i dwoma bluzkami dla mlodej aby 14 zł dałam :-) a jakosci takiej jak nowe ciuchy.Byłam dzisiaj na zakupach w lumpikuudało mi się znaleźć spodnie ciążowe i super ubranko dla maluszka (jak troszkę podrośnie i będzie zimno)