Margana
Fanka BB :)
U mnie w przychodni jest 5w1A jest 5w1???? Bo mi powiedzieli ze nie jest już dostępna tylko 6w1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w przychodni jest 5w1A jest 5w1???? Bo mi powiedzieli ze nie jest już dostępna tylko 6w1
Ja od kwietnia nie miałam spodni na sobie [emoji16] codziennie sukienka... Choć kilka dni teraz miałam spidnium z krótkimi spodenkamiNo ja sie kleju pozbylam, ale mam problem bo nie mam sie w co ubrac[emoji53] Te spodnie ktore w ciazy nosilam bez zapinania uwieraja mnie w rane[emoji20]
U mnie po sn to samoJa 3 tygodnie po cc jestem i tak samo praktycznie cały dzień czysto od kilku dni
Mam Kochana dokładnie to samoNie wiem, czy u ktorejs z was podobnie ale ja jestem wrakiem człowieka. Moja mała w ogóle nie spi i chce byc tylko na rękach, sporo marudzi a wieczorem są zawsze kolki. Do tego nie mam ciągle zbyt dużo pokarmu i muszę ja dopychac butla. Ogólnie jest ciągła walka i w ogóle mnie to macierzyństwo nie cieszy, za to ryczę codziennie. Przez te upały siedze ciągle w domu a wieczorem jak są kolki to tez nie mogę wyjść. Czuję się jak w wiezieniu
Ja nie moge sukienki nosic bo mi sie uda odparzaja[emoji20]Ja od kwietnia nie miałam spodni na sobie [emoji16] codziennie sukienka... Choć kilka dni teraz miałam spidnium z krótkimi spodenkami
Znam ten ból... Miałam ten problem aż do poroduJa nie moge sukienki nosic bo mi sie uda odparzaja[emoji20]
Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzuchaodbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
Jasio, 2950g 51 cmpozdrawiamy!
Zobacz załącznik 885418