reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślicie że KP ma wpływ na gubienie kg????

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie miało, ale przyznam się, że w czasie KP nie objadałam się jakoś specjalnie i w miarę zdrowo jadłam. To wszystko razem dało bardzo zadowalający wynik. :-)

reklama
Ja nie mam w ogóle doświadczenia w karmieniu.. Jestem zielona.. I pewnie się będę wkurzać [emoji14]

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]

Hej dziewczyny byłam dziś na badaniach, wszystko oki poza TSH, mam wynik 10,790 przy przedziałach 0,300-4,500 :( do tego martwi mnie moja grupa krwi bo mam A Rh D - (ujemne) a M ma AB Rh + czyli może wystąpić konflikt tak? Toxoplazmowa oba odczynniki ujemne.
Nic się nie martw o konflikt ja też mam krew - a mąż dodatnia, w pierwszej ciąży w 28 tyg brałam imuglobulinne ale podobnie w pierwszej jest małe ryzyko konfliktu

reklama
Ja nie mam w ogóle doświadczenia w karmieniu.. Jestem zielona.. I pewnie się będę wkurzać [emoji14]

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja się strasznie wkurzalam ze mnie tak sutki bolą na początku ale potem jak patrzylam jak juz umiala się uśmiechac po mleczku z cyca......a potem z rozbrajajacym szczerbatym śmiechem walić w pieluchę i bezczelnie się chichrać....no nnie sposob sie zloscic [emoji173] dlatego nie rozumiem tych maDek ktore biją maluchy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry