reklama

Lipcowe mamy 2018

Oby oby. Ale juz najgorszy pod względem poronień 6 tydzien już mam za sobą, jestem w połowie ósmego(7+4) tak że chyba jest dobrze :-) tylko katar z mlodej na mnie przeszedł ale jakos daje rade. Duzo pije Kunusia i herbaty ciepłej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dokładnie musi być dobrze :) pij herbatki grzej się i katar przejdzie :)

reklama
Oby oby. Ale juz najgorszy pod względem poronień 6 tydzien już mam za sobą, jestem w połowie ósmego(7+4) tak że chyba jest dobrze :-) tylko katar z mlodej na mnie przeszedł ale jakos daje rade. Duzo pije Kunusia i herbaty ciepłej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja zaczęłam 7 (6+1) i na razie stresuje się do wizyty 14, bo jeszcze dzidzi nie widziałam, tylko pęcherzyk. Potem zluzuję :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczęłam 7 (6+1) i na razie stresuje się do wizyty 14, bo jeszcze dzidzi nie widziałam, tylko pęcherzyk. Potem zluzuję :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 6+1 widzialam to:
1512412422-fbf9ad10e770628d-aaaaaa.jpeg
jakiś zarys zarodka z pikającym białym punkcikiem czyli serduszkiem no i ciałko żółte. Na nastepnej wizycie to chyba filmik zrobię ja albo M :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Zrobiłam kolejny test, znowu negatywny :( nie wiem czy ma sens pójście jutro na betę :(
No i gdzie ten okres i dlaczego go nie było? :(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrob ta bete bo i tak wynik jest potrzebny do dalszej diagnostyki. Jesli ciazy nie ma to trzeba szukac innej przyczyny braku @

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry