• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Elodi najlepiej jakieś lekko strawne jedzenie sobie rób zamiast słodyczy owoce woem ze mówi się łatwo ja tez przytyłam 30 kg w pierwszej ciazy i pamietam do dziś ile mnie kosztowało zrzucenie tego i wrócenie do swojej wagi karmienie piersią niewiele pomogło i dopiero osobisty trener i dieta ale wtedy miałam 22 lata a teraz 30 lat woec ja tez staram się uważać na co co jem pije wodę zamiast soków wyciskam sobie marchew jabłko pomarańcza w sokowirówce i staram się jesc regularnie sama mam strach ze powtórzy się historia ale masz teraz łatwiej bo siedzisz sobie w domu woec możesz sobie gotować [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja po pierwszej ciąży szybko zjechalam do wczesniejszej wagi. Chyba niecale 3 czy 2 miesiace mi to zajelo a nie roblam nic oprocz spacerków z wózkiem i kp.
W domu mam blender. Moze zamiast kupbych soków bede sobie miksowala np banany jabłka marchewki i taki gesty koktajl z samych owoców lepiej sobie wypić zamiast Kubusia?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja po pierwszej ciąży szybko zjechalam do wczesniejszej wagi. Chyba niecale 3 czy 2 miesiace mi to zajelo a nie roblam nic oprocz spacerków z wózkiem i kp.
W domu mam blender. Moze zamiast kupbych soków bede sobie miksowala np banany jabłka marchewki i taki gesty koktajl z samych owoców lepiej sobie wypić zamiast Kubusia?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Na pewno taki koktajl zrobiony samemu będzie zdrowszy i mniej kaloryczny bo nie dodasz do niego dodatkowego cukru :)
My dziś do gabinetu wchodzimy we dwoje :) Przekonałam M i nawet nie musiałam jakoś specjalnie się starać :P Cieszę się, że będzie obok i zobaczy na żywo dzidziusia [emoji7] Oby tylko wszystko było dobrze.

My juz po wizycie.
Dzidzia mlodsza o 3 dni , niz wskazywalby @, wiec jestem w 6 tyg 4 dniu.
Serduszko cudownie bilo.
Jestem przeszczesliwa I masakrycznie zmeczona .

JustMe55 I olaaa7 - powodzenia na dzisiejszych wizytach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jasne napewno lepszy swojski koktaj
kubus w składzie ma dużo cukru a wiadomo cukier sól itd.. idzie nam w boczki ja nie słodzę wogole zamiast tego używam miodu do herbaty od kawy mnie odrzuciło a tak to tylko woda
Ale zobacz sobie wyciskarkę na Allegro ja kupowałam za pare groszy a sok z pomarańczy pychhhha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne napewno lepszy swojski koktaj
kubus w składzie ma dużo cukru a wiadomo cukier sól itd.. idzie nam w boczki ja nie słodzę wogole zamiast tego używam miodu do herbaty od kawy mnie odrzuciło a tak to tylko woda
Ale zobacz sobie wyciskarkę na Allegro ja kupowałam za pare groszy a sok z pomarańczy pychhhha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Doszly mnie sluchy ze dodstkowo do prezentu moi rodzice wrzucą "drobne" do koperty to moze sie taka wyciskarką zainteresuję. A miodu mamy ze trzy sloiki. Tez herbatę wolę poslodzic lyzeczką miodu niż cukrem. A wodę to w hurtowych ilosciach piję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry